Έπεσε το σήμα του Open (update)

Έπεσε το σήμα του Open (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μαύρο» στην εικόνα του και στην Digea και στο διαδίκτυο.

03 Αυγούστου 2021

update 3: Μέσα από την ειδησεογραφική του σελίδα στο Facebook και το Twitter, το Open μας ενημέρωσε για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε:

Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του ζωντανού προγράμματός μας, που δεν επέτρεψε τη συνέχιση της κάλυψης της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική. Το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε. Για όλες τις νεότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε με έκτακτα δελτία μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

-------------------------

update 2
: Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ μεταδίδει μέσω της Digea και του διαδικτύου το Open, ακόμα και με προβλήματα. Συνεχίζεται το «μαύρο» μέσα από την Cosmote TV και τη Nova.

-------------------------

update: Περίπου 45 λεπτά μετά το «μαύρο», το Open συνεχίζει να εκπέμπει μόνο στην Digea με εφεδρική ροή, ενώ στο internet γίνονται προσπάθειες για να μεταδοθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν.

-------------------------

Την ώρα που το «ανοιχτό κανάλι» μετέδιδε ζωντανά τις εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη, το σήμα του έπεσε τόσο στην επίγεια τηλεόραση όσο και στο site του. Για περίπου 15 λεπτά όσοι ήταν συντονισμένοι στο Open έβλεπαν μαύρο, ενώ εκτός σύνδεσης βγήκε το live stream του. Ο λόγος που διεκόπη η λειτουργία του ήταν ένα black out στο κτίριο όπου στεγάζεται, στο Κορωπί.

Αυτή την ώρα το Open παίζει με εφεδρική ροή μόνο στην Digea, προβάλλοντας σε επανάληψη τις «Εικόνες» του Τάσου Δούση.