Ο «Σασμός» του Alpha είναι κάπως διαφορετικός από το βιβλίο

Ο «Σασμός» του Alpha είναι κάπως διαφορετικός από το βιβλίο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha ξεκινάει το φθινόπωρο.

15 Αυγούστου 2021

Λέγεται «Σασμός» (είναι αυτό στην Κρήτη προκειμένου να σταματάει μία βεντέτα) και όπως μας λέει το κανάλι, «είναι μία υπερπαραγωγή, κορμό της οποίας αποτελεί το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου».

Το βιβλίο έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι ένα μυθιστόρημα 400 σελίδων που διαβάζεται εύκολα. Ωστόσο βλέποντας την περίληψη που μας έστειλε το κανάλι παρατηρούμε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο: «Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις».

Στο βιβλίο οι δυο τους, ο Αστέρης και η Αργυρώ όχι μόνο δεν ήταν ζευγάρι αλλά δεν υπήρχε καν η υποψία έρωτα μεταξύ τους.

Αλλά είπαμε, άλλο το σενάριο ενός τηλεοπτικού σίριαλ και άλλο ένα βιβλίο. Αν καταφέρουν να αποδώσουν την ατμόσφαιρα της Κρήτης η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Και θα το βλέπει και όλη η Κρήτη, αυτό που το βάζετε;

Πρωταγωνιστούν:
Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.