Στην απογευματινή ζώνη η «Τελευταία Ώρα» του Open

Στην απογευματινή ζώνη η «Τελευταία Ώρα» του Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (21/09/2021).

21 Σεπτεμβρίου 2021

Μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη, τις περισσότερες φορές, «συνταγή» θα ακολουθήσει το «ανοιχτό κανάλι» για να ενισχύσει τα νούμερα του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων. Από την μεθεπόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 17.50 θα προβάλλεται στο Open η νέα δραματική σειρά «Η Τελευταία Ώρα», ως «lead in» της Πόπης Τσαπανίδου στη θέση των ελληνικών ταινιών που παίζουν μέχρι τώρα. Στη νέα παραγωγή πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Τζιόβας, η Υρώ Λούπη, ο Γιωργής Τσαμπουράκης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μαρία Μιχαήλ, η Αθηνά Ροδίτου και άλλοι.

-------------------------

Ψηλά σε απήχηση το «Άσε μας ρε μαμά» και το «Happy Day».

Ο Alpha είναι ένα από τα κανάλια που έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα στη νέα σεζόν, με πολλά από τα προγράμματά του να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού. Χθες, ενδεικτικά, η νέα σειρά «Άσε μας ρε μαμά» ήταν πρώτη στο 18-54 με ποσοστό 18,9% και 1.304.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, ενώ σε γυναικεία κοινά έφτασε έως το 22%. Και το «Happy Day», την ίδια μέρα, σημείωσε μια από τις καλύτερες επιδόσεις του, φτάνοντας το 22% στο 18-54, το 34,8% στο γυναικείο 25-44 και το 26,3% (ξανά) στο γυναικείο 18-54.

-------------------------

Ελλάδα-Βέλγιο (ραδιοφωνική) συμμαχία, για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Αγγλόφωνη εκπομπή αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, που «έφυγε» πριν μερικές εβδομάδες, δημιούργησαν το Πρώτο Πρόγραμμα 105.8 και το βελγικό Radio Panik. Ο Θωμάς Σίδερης από την Αθήνα και οι Jonathan Parker και Francesco de Rose από τις Βρυξέλλες, παρουσιάζουν ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για την επίδραση της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη στο εξωτερικό, το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 19.00 ώρα Ελλάδος, σε σύνδεση με το radiopanik.org, ενώ στο εγγύς μέλλον θα μεταδοθεί και στα ελληνικά.