Το κόμμα ΝΙΚΗ θύμωσε με τη σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο

Το κόμμα ΝΙΚΗ θύμωσε με τη σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική» στο Netflix

08 Φεβρουαρίου 2024

Θύμωσε και κατέθεσε Επίκαιρη ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καλώντας την να στραφεί «κατά των ιδιοκτητών της εταιρίας NETFLIX για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Τους ενόχλησε η ομοφυλοφιλία του Μέγα Αλεξάνδρου και θεωρούν ότι «υπάρχει παγκοσμίως μία ενορχηστρωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια επιβολής της αντίληψης ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό και άρα αποδεκτό».

Και λέει, το κόμμα ΝΙΚΗ, ότι «τέτοιο παράδειγμα αποτέλεσε και η σειρά - ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός Θεού» (Alexander, The Making of a God)» που «στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα».

«Δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που έχαιρε της εκτίμησης, τόσο των στρατιωτών του, όσο και των αντιπάλων του, να ήταν ομοφυλόφιλος», λέει το κόμμα στην ερώτησή του στη Βουλή.

Ζητάει, τέλος, «η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική». Φοβάται μην έρθει η Βόρεια Μακεδονία και μας πάρει τη δόξα: «Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν».

Δεν είναι τέλιο όλο αυτό;