Ανακοίνωση διάψευση από το Open για έναρξη εκπομπής (λογικά του Μένιου Φουρθιώτη)

Ανακοίνωση διάψευση από το Open για έναρξη εκπομπής (λογικά του Μένιου Φουρθιώτη)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπήρξε σχετικό δημοσίευμα.

14 Φεβρουαρίου 2024

Το δημοσίευμα έλεγε ότι «ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο OPEN το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:40 με την αγαπημένη σας συνήθεια τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE. Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης, πορείας, η εκπομπή διευρύνει τη δυνατή ομάδα της , προσθέτοντας και νέους , έμπειρους, εξειδικευμένους συνεργάτες».

Το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση-διάψευσης χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις. Ωστόσο, προφανώς, αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα στο Fimotro. Ταιριάζουν και οι ημερομηνίες. Δεν βρήκαμε άλλωστε και κάτι άλλο παρεμφερές ώστε να χρήζει διάψευσης ή επιβεβαίωσης.

Η ανακοίνωση του Open

Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή δελτία τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΟΡΕΝ δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος. Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας.