Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας, ακομπλεξάριστοι μουσικοί του δρόμου

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας, ακομπλεξάριστοι μουσικοί του δρόμου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να ψωνίζεις στην Ερμού και να πέφτεις πάνω στους Πυξ Λαξ να δίνουν μίνι συναυλία στον πεζόδρομο!

10 Μαρτίου 2024

Δείτε λοιπόν που οι Πυξ Λαξ έκαναν αυτό το Σάββατο πράγματα που κάνουν τα γκρουπ στο εξωτερικό. Τι έζησαν λοιπόν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας; Πήγαν στην Ερμού, βρήκαν μία σούπερ παρέα παιδιών που βρίσκεται εκεί κάθε Σάββατο και τραγουδούν για τους περαστικούς, και κάθισαν δίπλα τους και έπαιξαν μαζί τους.

Η μπάντα δεν είναι και τόσο τυχαία βέβαια, είναι οι All_Aboard_Έλα (διαβάστε το στα ελληνικά το όνομά τους και θα καταλάβετε...). Μουσικοί του δρόμου που συστήνονται έτσι: «Είμαστε οι All_aboard_ela, γεννηθήκαμε στο δρόμο για να προξενέψουμε την παράδοση με εν@ ροκ γαμπρό». Μουσικοί του δρόμου από τους καλύτερους, έτσι;

Οι δύο Πυξ Λαξ τους είχαν ενημερώσει πως τους γουστάρουν και ότι κάποια στιγμή, ένα τυχαίο Σάββατο, θα κατέβουν να τους βρουν ώστε να παίξουν μαζί. Όπερ κι εγένετο χθες. Με πλήθος κόσμου να μαζεύεται σιγά-σιγά και να απολαμβάνει ένα αυτοσχέδιο κι εκτός προγράμματος live των Πυξ Λαξ.

Έπαιξαν αρκετά τραγούδια και, όπως μας είπε ο Φίλιππος, το απόλαυσαν και αυτός και ο Μπάμπης, πάρα πολύ. Ήταν εντελώς φρέσκο και αναζωογονητικό. Πριν από κανά δίμηνο περίπου το ίδιο έπραξαν και οι Green Day στο Μετρό της Νέας Υόρκης. Τόσο απλά και τόσο όμορφα.

Θα τη στήνουμε πλέον κάθε Σάββατο στην Ερμού.

 

(Μία από τις φωτογραφίες είναι αλιευμένη από το facebook)