«Crime Talk: Το Λεύκωμα» στο TikTok του Alpha

«Crime Talk: Το Λεύκωμα» στο TikTok του Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια καινοτόμα εκπομπή για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, με την Γιώτα Κηπουρού.

22 Μαρτίου 2024

Ιδιαίτερη έμφαση στα social media δίνει το τελευταίο διάστημα ο Alpha, εκεί δηλαδή όπου έχουν στραφεί τα πιο νεανικά κοινά τα οποία, γενικά, έχουν γυρίσει την πλάτη στην «παραδοσιακή» τηλεόραση. Στον ειδησεογραφικό του λογαριασμό στο TikTok, το @alphanews_official, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς παρουσιάζει μια νέα και πρωτοποριακή εκπομπή με τίτλο «Crime Talk: Το Λεύκωμα».

Μέσα από αυτή την σειρά εκπομπών που παρουσιάζει η Γιώτα Κηπουρού, συνδυάζεται το «true crime» με την έρευνα. «Εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ιστορίες ανθρώπων που κατηγορήθηκαν και μπήκαν στη φυλακή από λάθος, θα ξεδιπλωθούν για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες του λευκώματος που γράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο TikTok», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Alpha. Ήδη το πρώτο επεισόδιο της σειράς εκπομπών έχει ξεπεράσει τα 11 χιλιάδες views.

Επίσης, σε καθημερινή βάση ο Alpha ανεβάζει στους λογαριασμούς του στο Facebook, το Instagram και το TikTok μικρά δελτία ειδήσεων ειδικά για τους followers του.