Pop-up κανάλια για το Πάσχα από Mega και Nova

Pop-up κανάλια για το Πάσχα από Mega και Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα παίζουν κυρίως τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

23 Απριλίου 2024

Εκκλησιαστικά κανάλια για το Πάσχα ετοιμάζονται να βγάλουν στον αέρα το Mega αλλά και η Nova. Το «μεγάλο κανάλι» μέσα από το υβριδικό Mega Play και το site megatv.com, έχει ήδη στον αέρα μια ξεχωριστή ροή για τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, οι οποίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Κάτι παρόμοιο έχει ετοιμάσει και η Nova, θέτοντας σε λειτουργία το θεματικό κανάλι Nova Πάσχα. Από την Κυριακή των Βαϊων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα μεταδίδονται ζωντανά και με 7 days catch-up οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, σε σύνδεση με εμβληματικούς ναούς της Ελλάδας, μαζί με την καθημερινή εκκλησιαστική εκπομπή «Οι Μεγάλες Ημέρες της Πίστης» και οικογενειακές ταινίες.

Η ενασχόληση των ιδιωτικών καναλιών με την εκκλησία και ειδικά κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ξεκίνησε από την πρώτη καραντίνα το 2020 όταν ήταν σχεδόν αδύνατο οι πιστοί να παραβρεθούν στους ναούς, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Κάτι, όμως, που φαίνεται ότι «τραβάει» κόσμο ακόμα και μετά την πανδημία.