«The Writers Sessions» από τον Voice 102.5 με αφιέρωμα στον Leonard Cohen

«The Writers Sessions» από τον Voice 102.5 με αφιέρωμα στον Leonard Cohen
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέο project του ραδιοσταθμού που ξεκινά αυτή την Πέμπτη.

23 Απριλίου 2024

Συνεχίζει να επεκτείνεται εκτός στούντιο ο Voice 102.5 δημιουργώντας νέα events για τους ακροατές του. Ο ραδιοσταθμός της Athens Voice σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή εγκαινιάζει το «The Writers Sessions», ένα project που είναι αφιερωμένο σε καλλιτέχνες που διέπρεψαν και σε άλλους τομείς, εκτός της τέχνης από την οποία έγιναν γνωστοί. Πρόκειται για συζητήσεις που θα γίνονται μια φορά κάθε μήνα γύρω από τα πρόσωπα αυτά, με καλεσμένους συγγραφείς, μεταφραστές, ποιητές, μουσικούς και δημοσιογράφους. Επιπλέον, η κάθε βραδιά θα κλείνει με live εκτελέσεις των τραγουδιών των τιμώμενων καλλιτεχνών.

Το πρώτο «The Writers Sessions» θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 20.00, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, και θα είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο Leonard Cohen. Καλεσμένοι θα είναι η ποιήτρια και μεταφράστρια Μυρσίνη Γκανά, η συγγραφέας, δημοσιογράφος και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου και ο τραγουδοποιός Μανώλης Φάμελλος. Τραγούδια του θα εκτελέσουν οι Nalyssa Green, Lou is και Christian Roning, μαζί με τους Μανώλη Φάμελλο και Amalia & The Architects. Την συζήτηση θα συντονίζει ο διευθυντής και παραγωγός του Voice 102.5, Γιώργος Μουχταρίδης.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις μέσω SMS στο 54301, γράφοντας VOICE1025, κενό, THE WRITERS SESSIONS και ονοματεπώνυμο, και μέσω Instagram με σχόλιο στο σχετικό post του Voice 102.5.

(φώτο: macm.org)