Οι Mathame στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Οι Mathame στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο

24 Απριλίου 2024

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame, έρχονται στην Αθήνα με ένα θεαματικό AV show που θα κάνει αυτή τη μέρα αξέχαστη. Ένα ταξίδι ήχου και εικόνας έρχεται κοντά σας στις 22 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Χαθείτε στο μαγευτικό AV κόσμο των Mathame για μια βραδιά με ξεχωριστά vibes, που θα σπάσουν τα συναισθηματικά όρια.

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο!

Mathame είναι το ψευδώνυμο του μελωδικού techno ντουέτου που αποτελείται από τους Ιταλούς αδελφούς Matteo και Amedeo Giovanelli. Θεωρούνται, αυτήν τη στιγμή,  ένα από τα πιο περιζήτητα και αναγνωρισμένα acts της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής. Οι παραγωγές τους  δημιουργούν ατμόσφαιρες που ξεκινούν ένα μοναδικό αισθητηριακό ταξίδι.

Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε σε ένα χωριό κρυμμένο στο δάσος, σε μια πλαγιά της Αίτνας, όπου βυθίστηκαν στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό το μοναδικό περιβάλλον ενέπνευσε τη δημιουργία συναισθηματικών και κινηματογραφικών ηχοτοπίων που τους ξεχώρισαν στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Ο σκοτεινός και ταυτόχρονα ρομαντικός παλμός των Mathame έχει γοητεύσει τους ακροατές τους σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντάς τους σε αιθέρια πεδία με κομμάτια, όπως τα «Skywalking» και το «Nothing Around Us». Η επιτυχία τους «εξερράγη» στη σκηνή των κλαμπ, χάρη στη συνεργασία και υποστήριξη στο τεράστιο brand/δισκογραφική των Tale of Us, Afterlife.

Με κυκλοφορίες σε εταιρείες, όπως οι Afterlife και B1, οι Mathame έχουν καθιερωθεί σε ηγέτες του είδους. Συνεχίζουν να εμπνέουν μια νέα γενιά παραγωγών και ακροατών, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στο είδος της μελωδικής techno.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον δεδομένο ότι το κοινό αναμένει με ανυπομονησία κάθε νέο τους εγχείρημα και ότι το μέλλον τους ανήκει αδιαμφισβήτητα.

Online: www.more.com/music/mathame/

Τηλ: 211 7700000

Σημεία προπώλησης:

Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis

ΑμεΑ -  H διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο email: [email protected]