Υπολογίσιμος «παίκτης» και στην Θεσσαλονίκη ο Μελωδία

Υπολογίσιμος «παίκτης» και στην Θεσσαλονίκη ο Μελωδία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

25 Απριλίου 2024

Σε ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί ο Μελωδία 98. Σύμφωνα με πρόσφατες τάσεις ακροαματικότητας στην πόλη (έως τις 08/04), ο συνεργάτης του Αθηναίου Μελωδία 99.2 είχε ποσοστό 2,7% και βρέθηκε στην δεύτερη θέση στον ανταγωνισμό των «έντεχνων», πίσω από τον πρωτοπόρο Χρώμα 105.8 (μέχρι πρόσφατα «έντεχνος», καθώς πλέον παίζει ξένα adult pop τραγούδια) που είχε 3,9% και μπροστά από τον Ελληνικό 107.1 που είχε 1,9%.

Μια πολύ καλή επίδοση για ένα ραδιόφωνο που δεν έχει καν κλείσει χρόνο λειτουργίας, και έχει σχεδόν διπλασιάσει την ακροαματικότητα που παρέλαβε από τον προκάτοχό του, τον ενημερωτικό North 98. Κι άσχετα με το γεγονός ότι στην μέτρηση αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται ανταγωνιστές του όπως ο Ble 92.5 και ο Μύθος 93.4.

Από την άλλη και η Frontstage στηρίζει πολύ το νέο εγχείρημα. Με τους πρωινούς του Αθηναίου Μελωδία, τον Δημήτρη Βραχνό και τη Ματούλα Κουστένη, να ανεβαίνουν αρκετά συχνά στη Θεσσαλονίκη και να κάνουν εκπομπές από εκεί, με αφιερώματα και δραστηριότητα στα social media. Γενικά, πάντως, ο Μελωδία 98 είναι ένα από τα λίγα «εισαγόμενα» από την Αθήνα ραδιόφωνα που γνωρίζει έστω μια μικρή επιτυχία στην πόλη.