Απόψε ο ημιτελικός για τη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι

Απόψε ο ημιτελικός για τη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε τηλεόραση και ραδιόφωνο

09 Μαΐου 2024

Την ώρα απόψε που κάποιοι από εσάς θα βλέπετε ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Conference, κάποιοι άλλοι, μάλλον περισσότεροι, θα παρακολουθούν έναν άλλον ημιτελικό, εκείνον της Eurovision. Και οι δύο ξεκινούν στις 10 το βράδυ. Ο πρώτος στην Πειραιά και ο δεύτερος στη σκηνή του Malmö Arena στη Σουηδία.

Στις 22:00 λοιπόν, στην ΕΡΤ1, θα δούμε τον Β’ Ημιτελικό, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI». Να και ποια είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών απόψε με τη Μαρίνα να ανεβαίνει 3η στη σκηνή (γύρω στις 22:10 με 22:20 υπολογίστε): Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ Ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό. Όπως και στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη, έτσι και απόψε αλλά και το Σάββατο στον Τελικό, το σχολιασμό θα κάνουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα. Ελπίζουμε να είναι καλύτεροι σε σύγκριση με το προχθές.

Σημειώστε πως εκτός από την τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 θα υπάρχει και ραδιοφωνική από το Δεύτερο Πρόγραμμα. Και σήμερα και το Σάββατο.

Υπενθυμίζουμε πως η Κύπρος, παρά τα αντίθετα προγνωστικά, κατάφερε και πέρασε στον Τελικό (συμμετείχε στον Α Ημιτελικό) με την Silia Kapsis και το τραγούδι Liar.