«Έφυγε» ο Σταύρος Ντελέκος, πρώην ηχολήπτης του ΣΚΑΪ 100.3

«Έφυγε» ο Σταύρος Ντελέκος, πρώην ηχολήπτης του ΣΚΑΪ 100.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και ένας από τους πρωτεργάτες του ραδιοσταθμού.

03 Ιουλίου 2024

Πέθανε χθες το απόγευμα ο Σταύρος Ντελέκος, ηχολήπτης του ΣΚΑΪ 100.3 για πάνω από 30 χρόνια, και ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στον ραδιοσταθμό από το ξεκίνημά του μέχρι το 2021, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. «Αγαπητός στους συναδέλφους του, αλλά και στους ακροατές του ΣΚΑΪ 100.3. Με ιδιότυπο χιούμορ και αίσθηση του καθήκοντος. Επαγγελματίας του ήχου με γνώση και άποψη», σημειώνει στο σχετικό της ρεπορτάζ η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Ήδη, εργαζόμενοι του ομίλου ΣΚΑΪ και άνθρωποι που συνυπήρξαν επαγγελματικά με τον Σταύρο Ντελέκο, τον αποχαιρετούν.

Όπως η Όλγα Λασκαράτου:

«Ο Σταύρος Ντελέκος ανήκε σ' εκείνη την ομάδα των ηχοληπτών που έγραψε εποχή. Από ηχολήπτες σαν τον Σταύρο μάθαμε την αλφαβήτα του μικροφώνου και του studio. Προσωπικότητα ο Σταύρος κι ο πιο αυθεντικός λάτρης του Μητροπάνου που γνώρισα ποτέ. Έφυγε ξαφνικά και νωρίς. Καλό σου ταξίδι. Σ' ευχαριστούμε», είπε.

Γράφει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου:

Από χτες μου έρχονται στο μυαλό εικόνες σου από τα παλιά. Από το 1989 που πρωτομπήκα στο στούντιο, ψάρακλας κανονικός, και σε βρήκα στην κονσόλα του Σκάι. 'Έχεις το όνομα της μάνας μου", μου είπες. Και μετά αυτό το όνομα το έδωσες και στη μεγάλη σου κόρη. Και εμείς, με τα χρόνια, γίναμε κάπως σαν οικογένεια, "ας' ούμε". Το "ας 'ούμε" ειπωμένο με στόμα στραβό, σχεδόν μάγκικο, ήταν ο τρόπος μας να απευθυνόμαστε ο ένας στον άλλο και να κάνουμε πλάκα, για όλα. "Ας 'ούμε, τι κάνεις σήμερα;" - "Ας 'ούμε, καλά, λέω". "Εντάξει, ας 'ούμε"...
Λοιπόν, Σταύρο μου, ας 'ούμε, ήδη μου λείπεις. Μας λείπεις. Μας λείπει η καλοσύνη σου, το γάργαρο γέλιο σου και η καθαρή καρδιά σου.
Καλό ταξίδι, ωραίε άνθρωπε, ας 'ούμε...