«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και η χαμένη είδηση για τον Δημήτρη Κοντομηνά από το site της τηλεόρασης του Alpha είναι μία εύκολη υπόθεση για τη δαιμόνια δημοσιογράφο.  

09 Ιανουαρίου 2014
Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο; Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.
 
Αυτή την Παρασκευή στις 23:00 η Αγγελική Νικολούλη αναζητά στην εκπομπή της τη χαμένη είδηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Που χάθηκε η είδηση μέσα στο site του Alpha και δεν υπάρχει πουθενά; Που εξαφανίστηκε; Ποιοι την είδαν κι αν είναι σίγουροι πως την είδαν; Εμφανίστηκε κάπου; Πότε; Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια.
 
Προσοχή μην μπερδευτείτε με το Μειώσεις επιτοκίων από το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στις 20/12 και το Ολοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση Eurobank - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  στις 27/12, είναι άλλες ειδήσεις.
Η απάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά φυσικά υπάρχει αυτούσια. Απλώς οι αναγνώστες του AlphaTV.gr δεν ξέρουν σε ποιον απαντά και για ποιο λόγο!

* Στον Alpha 98.9 η είδηση πάντως παρουσιάζεται κανονικά στα δελτία ειδήσεων.


update: Μας ενημέρωσαν από τον Alpha πως η είδηση είχε ανέβει στο site ήδη από τις 8 και 41 το πρωί (η πρώτη της ημέρας). Και απλά  εδώ, πλέον, βλέπουμε την ανανέωσή της με την προσθήκη της ανακοίνωσης της εταιρίας Demco.