Στο ράδιο για το σινεμά!

Στο ράδιο για το σινεμά!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέγεται Mayssa Karaa, είναι από το Λίβανο και διασκευάζει το White Rabbit των Jefferson Airplane έτσι όπως δεν το έχουμε ακούσει ποτέ ξανά. 

13 Ιανουαρίου 2014
Το τραγούδι αυτό θα το βρείτε στο σάουντρακ του American Hustle («Οδηγός Διαπλοκής») το οποίο θα μεταδοθεί ολόκληρο, την Τρίτη, από την εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη. Το απόγευμα στο Βήμα 99.5, την 1η ώρα, από τις 6 έως τις 7, θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια της ταινίας, ένα προς ένα και με ιστορίες γύρω από αυτά. Και δεν είναι κομμάτια (ας πούμε) τυχαία, παίζουν ρόλο στην πλοκή της ταινίας - επ' ευκαιρίας ρίξτε και μία ματιά στη σελίδα της Mayssa Karaa στο facebook.
Καταρχάς το φιλμ ξεκινά με τους δύο πρωταγωνιστές να συζητούν για το Jeep's Blues του Duke Elligton
 
 
Και μετά κυλάει έτσι, στον ίδιο ρυθμό, με τραγούδια και μουσικές, με μπόλικες δόσεις μαύρου χιούμορ, με έξυπνους διαλόγους και σπουδαίες ερμηνείες. 
 
Μια και είμαστε σε κινηματογραφικά πεδία, θέλω να προσέξετε και το παρακάτω remix, μία διασκευή του Bob Sinclar στο Far L' Amore Comincia Tu της Raffaella Carra
 
 
Το βίντεο προέρχεται από μία οργιαστική σκηνή από το «La Grande Bellezza» του Πάολο Σορεντίνο. Άλλη καταπληκτική ταινία κι αυτή. 
Αμιγώς κινηματογραφική εκπομπή δεν υπάρχει στο ραδιόφωνο τώρα. Με νέες ταινίες, με σάουντρακ, με κινηματογραφικές ειδήσεις κτλ. Λείπει νομίζω, θα έπρεπε να είχαμε...