Αποκλειστικό: ρεπορτάζ από τη βόλτα Σαμαρά στο Χίλτον!

Αποκλειστικό: ρεπορτάζ από τη βόλτα Σαμαρά στο Χίλτον!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θέλω να αμφισβητήσω το ρεπορτάζ των καλών συναδέλφων και, όντως, πιστεύω πράγματι πως όχι μόνο ο κ. Αντώνης Σαμαράς περπάτησε μόνος του από το Μέγαρο Μαξίμου έως και το Χίλτον αλλά βρέθηκαν εκεί και δημοσιογράφοι -εντελώς τυχαία- να καταγράψουν το γεγονός. 

14 Ιανουαρίου 2014
Να καταγράψουν και όσα του έλεγαν οι απλοί πολίτες. Τον είδαν και τον άκουσαν τον πρωθυπουργό οι συνάδελφοι. Αυτό συμβαίνει, αν είσαι έμπειρος και καλός ρεπόρτερ. Άντε, αν είσαι ίσως και λίγος τυχερός. Πέφτεις πάνω στο ρεπορτάζ. Τυχαίνει.

Το ακόμα πιο αξιοθαύμαστο όμως είναι άλλο. Πως δύο καλά ΜΜΕ, το Πρώτο Θέμα και τα Παραπολιτικά, χρησιμοποίησαν τις ίδιες... λέξεις στα... ρεπορτάζ τους - στο internet βέβαια η αντιγραφή ανθεί ως σπορ. Μπίνγκο. «Στον δρόμο τον σταμάτησαν αρκετές φορές απλοί πολίτες όλων των ηλικιών οι οποίοι μετά την πρώτη έκπληξη που τον είδαν να περπατά μόνος του του έπιασαν την κουβέντα λέγοντας τα προσωπικά τους βάσανα αλλά κυρίως ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει την πορεία του» το Πρώτο Θέμα, «στον δρόμο τον σταμάτησαν αρκετές φορές απλοί πολίτες όλων των ηλικιών οι οποίοι μετά την πρώτη έκπληξη που τον είδαν να περπατά μόνος του του έπιασαν την κουβέντα λέγοντας τα προσωπικά τους βάσανα αλλά κυρίως ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει την πορεία του» και τα Παραπολιτικά
 
«Ο πρωθυπουργός επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους απλούς πολίτες, ώστε να αφουγκράζεται τις διαθέσεις και τις αγωνίες τους αλλά και να παίρνει κουράγιο όταν τον ενθαρρύνουν» το Πρώτο Θέμα, «ο πρωθυπουργός επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους απλούς πολίτες, ώστε να αφουγκράζεται τις διαθέσεις και τις αγωνίες τους αλλά και να παίρνει κουράγιο όταν τον ενθαρρύνουν» και τα Παραπολιτικά.
Το μόνο που άλλαζε ήταν ένα σχόλιο κάποιου αναγνώστη στα Παραπολιτικά που έλεγε πόσο... λεβέντης είναι τελικά ο Σαμαράς. Δυστυχώς όμως δεν το έχουμε για να σας το δείξουμε διότι τα Παραπολιτικά, άγνωστο γιατί, κατέβασαν το... ρεπορτάζ τους. 
Και το άλλαξαν, το... έκαναν «Με τα πόδια στην Βασιλίσσης Σοφίας ο Σαμαράς! Η βραδυνή βόλτα του Σαμαρά μέχρι το Χίλτον!».  Και γράφουν πως είναι αποκλειστικό. Στο iefimerida.gr πάντως αναδημοσιεύουν την είδηση (εδώ) με πηγή τα Παραπολιτικά. Αναδημοσιεύουν πληροφορίες όμως που δεν υπάρχουν στο νέο ρεπορτάζ (των Παραπολιτικών)! Θαύμα. Προφανώς στο iefimerida τις έβγαλαν από το μυαλό τους τις λεπτομέρειες των συζητήσεων του πρωθυπουργού μας με τους απλούς πολίτες...

update: Στο twitter μας ενημερώνουν πως έφυγε φαξ από τη Νέα Δημοκρατία με την είδηση, με το... ρεπορτάζ.