Νέο φτύσιμο από τον Ανδρέα Ρουμελιώτη στη ΔΤ

Νέο φτύσιμο από τον Ανδρέα Ρουμελιώτη στη ΔΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο τσοπανάκος δεν θα επιστρέψει στην Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία. Κι ας ανακοινώνουν συνεχώς το όνομά του στους... επιτυχόντες. 

14 Ιανουαρίου 2014
Το έγραψε ο ίδιος Ανδρέας στη σελίδα του στο facebook:
Ενώ έβγαλα ανακοίνωση και εξήγησα αναλυτικά γιατί δεν πάω στην ΔΤ, αφού τους το είπα και στο τηλέφωνο - όπως πάντα - ευγενικά, ότι παραχωρώ την θέση μου στον επόμενο επιλαχόντα, πάλι σήμερα με δημοσίευμά τους στον τύπο με καλούν, μαζί με άλλους που δεν πήγαν, να κάνω εκπομπή... Οταν λέω οχι ευγενικά, εννοώ όχι! Ευγενικά.

Και μπορούμε εμείς στο e-tetRadio να σας διαβεβαιώσουμε πως ο Ανδρέας Ρουμελιώτης δεν είναι από τους ανθρώπους που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα ώστε να κάνει... αντίσταση εκ τους ασφαλούς. Καμία σχέση. Οπότε το όχι του αποκτά ακόμα πιο μεγάλη αξία. 
Τουλάχιστον επέστρεψε η Άρια Αγάτσα κι αυτό είναι κάτι για τη δημοσιογραφία. 

Στο εύλογο ερώτημα γιατί έκανε αίτηση για πρόσληψη, ο Ανδρέας είχε απαντήσει τον Σεπτέμβριο το εξής: 
Βάλανε λουκέτο στην ΕΡΤ. Ο "τσοπανάκος" θύμωσε και στεναχωρήθηκε πολύ. Είχε κλείσει και η Ελευθεροτυπία, μείναμε χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, γάμησέ τα κι άφησέ τα, κλάφ'τα Χαράλαμπε. Το καλοκαίρι, ένα βράδυ έριξα μια ηλεκτρονική αίτηση για τη ΔΤ, γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι θεσμικός και η Δημόσια Τηλεόραση, το ξαναείπα, είναι το σπίτι μου και δεν έχει δικαίωμα κανείς να το απαλλοτριώσει. Φαίνεται ότι το σύστημα μοριοδότησης λειτούργησε και κράτησαν, τουλάχιστον, τα προσχήματα. Το όνομά μου αναρτήθηκε στην λίστα των επιτυχόντων που δημοσιεύθηκε χθες βράδυ. Ωστόσο, παρ' όλο που έχω ανάγκη, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιστρέψω στην Δημόσια Ραδιοφωνία.