Ουισκάκι, καναπές, καλή μουσική και web radio

Ουισκάκι, καναπές, καλή μουσική και web radio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ο Ιανός, στη Σταδίου, έχει εκδήλωση, παρουσιάζει τον Μιχάλη Γκανά στο αναλόγιο και τον Νίκο Ξυδάκη στο πιάνο, πλαισιωμένους από μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών για δύο παραστάσεις. 

17 Ιανουαρίου 2014Μαζί τους ως έκτακτη συμμετοχή, ο Σταύρος Σιόλας την Παρασκευή και ο Ηλίας Λιούγκος το Σάββατο. Ωραίο θα είναι όλο αυτό, θα αξίζει η φάση των δύο live.

Αλλά δεν χρειάζεται να πάτε, δεν χρειάζεται να πάτε αν δεν μπορείτε εννοώ. Δεν θα τους χάσετε αφού το web radio του βιβλιοπωλείου (εδώ) θα παρουσιάσει ζωντανά την εκδήλωση. Οπότε και οι ακροατές, οι εκτός Αθηνών ακροατές που δεν έχουν ούτως ή άλλως τη δυνατότητα να βρεθούν στον Ιανό, θα απολαύσουν μέσω internet την εκδήλωση. Κι αυτή, αλλά και όσες έρχονται τις επόμενες ημέρες, από Λουκιανό Κηλαϊδόνη έως και Δήμητρα Γαλάνη - ρίξτε μία ματιά στο πρόγραμμα.

Αυτά είναι τα θετικά της τεχνολογίας. Και οι ευκολίες του internet. Με ένα μικρό κόστος στήνεις εύκολα ένα web radio (κι επιπλέον διαφημίζεις και την επιχείρησή σου). Και με το web κάνεις πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα ήθελαν ολόκληρη κινητοποίηση. Και τεράστιο κόστος. Αλλάζουν τα πράγματα, καταιγιστικές οι εξελίξεις όπως σας λέγαμε κι εδώ, χθες, για τα μουσικά ραδιόφωνα των FM.