Ποιος Φοίβος Δεληβοριάς; ο Salif Keita...

Ποιος Φοίβος Δεληβοριάς; ο Salif Keita...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με το Τρίτο Πρόγραμμα (βγαίνει σε συχνότητες στις οποίες το RDS της συσκευής γράφει... ΕΡΑ Σπορ) και το Kosmos να εκπέμπουν σε πανελλαδικό επίπεδο, οι ακροατές σε όλη την Ελλάδα, οι ακροατές της Δημόσιας Ραδιοφωνίας εννοώ, θα ακούν τραγούδια από το Μάλι, τη Βραζιλία και την Κούβα, αλλά όχι από την Ελλάδα. 

17 Ιανουαρίου 2014
Παγκόσμια πρωτοτυπία. Και φυσικά θα εντρυφούν οι ακροατές στην 9η συμφωνία του Μπετόβεν - όλη η Πελοπόννησος και η Στερεά Ελλάδα τη βρίσκουν με Μότσαρτ και συντονίζονται φανατικά στο Τρίτο Πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ το... κλασικό ραδιόφωνο της ΔΤ καπηλεύεται το όνομα του Τρίτου Προγράμματος!

\"\"
 
Αλήθεια, ραδιοσταθμός για το καλό ελληνικό τραγούδι δεν βρίσκεται στα σχέδια των άσχετων με το ραδιόφωνο ανθρώπων που συγκροτούν το εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ; Ετσι, στην ταλαίπωρη ραδιοφωνικά ελληνική επαρχία, στην Καλαμάτα, την Κοζάνη και την Αρτα, δεν έχει σημασία που δεν θα ακούν Φοίβο Δεληβοριά και Χάρις Αλεξίου, διότι την ίδια ώρα θα μαθαίνουν για το νέο άλμπουμ του Salif Keita και των Tamikrest, ενός γκρουπ τουαρέγκ ροκ από τη Σαχάρα. Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση!
 
Βέβαια, όπως λέγαμε και προχθές στο e-tetRadio, οι διαχειριστές της σελίδας της ΔΤ στο facebook, αφήνουν πλέον να διαρρεύσει πως θα φτιάξουν και ραδιόφωνο που θα παίζει ελληνική μουσική. "Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ εάν ΘΑ λειτουργήσει ραδιοφωνικό Πρόγραμμα αφιερωμένο στο καλό ελληνικό τραγούδι και τη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργία. Εαν είχαμε ερωτηθεί θα είχαμε απαντήσει πως είναι στους σχεδιασμούς μας" λένε τώρα. Μπα; Τι συνέβη και άλλαξαν; Τόσο ερασιτέχνες που καταντούν επικίνδυνοι...