Hit 88.9 με... αντιδράσεις!

Hit 88.9 με... αντιδράσεις!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέος ραδιοσταθμός ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του! Χρειαζότανε ένα ακόμα ραδιόφωνο να παίζει τα hit; Προφανώς έρχεται να καλύψει το κενό του VFM 88.3. Αλλά οι ακροατές του Freedom αντιδρούν. 

19 Ιανουαρίου 2014
Τέλος πάντων, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κι ένα νέο ραδιόφωνο κάνει την εμφάνισή του στα FM, o Hit 88.9 στη θέση του Freedom 88.9. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ μας.

 

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο οι ακροατές του εναλλακτικού ροκ σταθμού γέμισαν την σελίδα του στο facebook με σχόλια υπέρ του σταθμού και κατά της αλλαγής του. Βέβαια, καμία σχέση με όσα συνέβησαν όταν ο σταθμός έβαλε ξανά λουκέτο, την 1η Δεκεμβρίου 2010 - τότε οι αντιδράσεις ήταν πολύ πιο σφοδρές, δημιουργήθηκαν μέχρι και ειδικές σελίδες ή blogs που υποστήριζαν την επαναλειτουργία του.
 
Ενδεικτικά κάποια από τα τωρινά σχόλια:
 
- Ή κοροϊδεύετε τον κόσμο ή μας περνάτε για χαζούς! "Ρωτήσαμε τον κόσμο μπλαμπλα και απάντησε ότι λείπει ένας ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες" Σοβαρά τώρα; Για να σκεφτούμε. Χμ... Stan, Φουρέιρα, Παντελίδη, Μαζωνάκη; Δεν υπάρχει ο Δρόμος; Ο Ρυθμός; Ο Σφέρα; Ο Λάμψη;
Χμ... Newman, Avcii, Eminem, Miley Cyrus, Daft Punk, Eminem, Faydee, TisPanagiasTaMatia; Δεν υπάρχει ο Dj; O Kiss; O Music; O Mad; Κάνατε τον κόπο να ρωτήσετε τον κόσμο που θα ακούει Μπαλάφα; Μουζουράκη; Παυλίδη; Αγγελάκα; Σιδηρόπουλο; ΟΧΙ! Δεν σας νοιάζει. Δεν είναι ότι ο Freedom δεν πήγε καλά, είναι ότι τον χαντακώσατε με τα πεθαμενατζίδικα που του φορτώσατε. Μακάρι κάποια στιγμή να τον πάρει κάποιος και να τον φτάσει εκεί που αξίζει. Ως τότε, καλή συνέχεια στους 88,9 μια από τα ίδια.
 
- Αλλάξτε συχνότητα, απλά μην κλείσετε, για να βγει στη θέση σας ένα εμπορικό ποπ ξεφτιλίκι. 
 
- Μόλις άκουσα την είδηση για την συχνότητα που σε 7 μέρες θα έχει ένα σταθμό με σημερινές ''επιτυχίες'', mainstream φαντάζομαι, γιατί αυτό λέει έλειπε από το ραδιόφωνο. Αυτό λοιπόν έλειπε από το ραδιόφωνο; Ένας ακόμα mainstream σταθμός; Όλοι ''Μαζώ'' λοιπόν.

\"\"
 
- Ελπίζω το προηγούμενο βράδυ πριν αρχίσει ο Hit, εκεί που θα λείπουν όλοι, να πάρουν φωτιά τα μηχανήματα, να μην αρχίσουν καν. Freedom ζεις και θα ζεις! Αλλάξτε συχνότητα, μην κλείσετε τελείως!
 
- Εύχομαι ο Hit να πατώσει. Web radio στο αυτοκίνητο; Λίγο δύσκολο...
 
- Στον βωμό της εμπορικοποίησης των πάντων, σκοτώνεται ,ότι πιο ωραίο υπάρχει στα ερτζιανά, έναν γνήσιο ελληνικό ροκ εναλλακτικό σταθμό. Και μάλιστα προς απαίτηση του κοινού όπως λέτε στο trailer με βάση δημοσκόπησης. Αν είναι δυνατόν, όπου και να γυρίσεις τα ερτζιανά hit επιτυχίες έχει που ακούγονται τώρα. Φρέσκα και καυτά χιτ. Μια από τα ίδια, ξεφτιλίζοντας το 88.9, που σήμαινε ποιότητα. Κρίμα. Τα ερτζιανά αντιπροσωπεύονται μόνο από τον Ατλαντίς fm που δεν έχει την ίδια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον, δεν ξεπουλάνε τις αρχές τους.