10 λόγοι για να πάμε να δούμε τη Δήμητρα Γαλάνη στο Passport

10 λόγοι για να πάμε να δούμε τη Δήμητρα Γαλάνη στο Passport
Ακολουθήστε μας στο Google news

1. Γιατί βγαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μόνη της, με τη μπάντα της, στη σκηνή. 100% Γαλάνη χωρίς... παρεμβολές. Από τις σπάνιες στιγμές. 

20 Ιανουαρίου 2014
2. Γιατί σαν τη Γαλάνη και τη σχέση της με τους νέους καλλιτέχνες δεν υπάρχει άλλη (κι άλλος) στην Ελλάδα. Να μην απαριθμήσουμε τώρα ονόματα που ανεδείχθησαν από τη Δήμητρα. Δεν θα έχουμε τελειωμό. 
3. Γιατί όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνη να δίνει το παρών σε indie και electro συναυλίες των πιο απίθανων ξένων ονομάτων, δεν μπορείς παρά να περιμένεις μετά, από αυτόν, τα καλύτερα. Η Γαλάνη συνεχίζει να ασχολείται με την καινούργια μουσική με ευλάβεια. 

Το e-tetRadio σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της Πέμπτης.
Νικητές είναι οι Χρήστος Γιαλαμάς και Κάτια Καραστάθη.


4. Γιατί η φωνή της παραμένει μοναδική και αναλλοίωτη. Και τα τραγούδια της φυσικά.

5. Γιατί έχει και καινούργια τραγούδια να μας παρουσιάσει, νέα δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο “Αλλιώς”, σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. 
6. Γιατί θα παίζει Πέμπτες, την καλύτερη μέρα για έξοδο (τέσσερις Πέμπτες στη σειρά, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα). 

\"\"
 
7. Γιατί και το Passport είναι από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας (του Πειραιά, εντάξει). Αξίζει να βλέπεις κάποιον εκεί.     
8. Γιατί είναι μία αξιοπρεπής καλλιτέχνις, γιατί η πολιτική στάση της στα πράγματα είναι συνεπής, γιατί είναι σοβαρή.
9. Γιατί στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν και εξαιρετικοί μουσικοί. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο). Το πρόγραμμα το επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.  
10. Γιατί επιτέλους η Δήμητρα Γαλάνη βγαίνει ξανά on stage. Αυτό και μόνο ως επιχείρημα αρκεί (και ίσως να μην χρειάζονταν καν τα προηγούμενα εννιά εδώ που τα λέμε).  

Σήμερα Τρίτη έχει βραδιά Δίεση 101.3 στο Passport. Οι ακροατές του σταθμού (ακούστε και κερδίστε προσκλήσεις) θα δουν και θα ακούσουν πρώτοι, απόψε, το πρόγραμμα. 


Κάθε Πέμπτη, 23 & 30/1 και 6 & 13/2

Τιμές εισιτηρίων: 
15 ευρώ (με ποτό, στο bar) – 25 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)
120 ευρώ η φιάλη ανά 4 άτομα, σε τραπέζι – 60 ευρώ το μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα, σε τραπέζι 
Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401
φωτό: Ευαγγελία Θωμάκου