Είδαμε: Ένας value for money Φοίβος Δεληβοριάς

Είδαμε: Ένας value for money Φοίβος Δεληβοριάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άντε, να το επαναλάβουμε και από εδώ: Πώς τα καταφέρνει ο Φοίβος Δεληβοριάς και κάθε χρόνο ανανεώνεται παρουσιάζοντας πάνω-κάτω την ίδια συνταγή είναι ένα ερώτημα. Αλήθεια, πώς το επιτυγχάνει και είναι όλο και καλύτερος, όλο και πιο ενδιαφέρων; 

20 Ιανουαρίου 2014
 
 
Ρητορικό το ερώτημα, δεν χρειάζεται να απαντηθεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προνοήσετε, ώστε ένα από τα ερχόμενα Σάββατα να κάνετε κράτηση στο «Passport» του Πειραιά. Για να τον δείτε live. Πιο value for money πρόταση για έξοδο και διασκέδαση δεν πρέπει να υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα. Καλά τραγούδια; Τα έχει. Χιούμορ; Μπόλικο. Διασκευές; Πολλές και με έμπνευση. Χρονική διάρκεια; Οσο πάει. Τιμαί; Λογικαί! 
 
Γι' αυτό πιθανότατα το φετινό του πρόγραμμα το ονόμασε «αρμένικη βίζιτα». Διότι, ειδικά προς το τέλος, μοιάζει με... βίζιτα. Από τις καλές, φυσικά. Σκεφτείτε πως φεύγει η μπάντα του, μένει ο Φοίβος μόνος στη σκηνή και δέχεται ακόμα και παραγγελιές. Και το μαγαζί σηκώνεται στον αέρα. Μπορεί να πέσετε και σε μια φάση, όπως προχθές, και να ανέβει η Μόνικα στη σκηνή για να πει κι αυτή με τη σειρά της δυο (ελληνικά, παρακαλώ - Ξαρχάκο και Ανδριόπουλο) κομμάτια. Γενναιόδωρος ούτως ή άλλως ο Φοίβος, σιγά να μην έχανε την ευκαιρία. 
 
Ωραίος τύπος ο Δεληβοριάς, βρε παιδί μου. Πολύ cool. Και κάθε τραγούδι του είναι και μία ολοκληρωμένη ιστορία. Σενάριο κανονικό. Με αρχή, μέση και τέλος. Με χαρακτήρες και συναισθήματα. Με πρόσωπα και καταστάσεις. Και γέμισε ασφυκτικά το «Passport». Σιγοντάρει βέβαια και ο Φοίβος τη φάση με όσα λέει. Μέχρι και πώς τον προσέγγισε η Τατιάνα Στεφανίδου μάς αποκάλυψε. Δεν θα σας πω το story όμως, μη σας χαλάσω την έκπληξη αν πρόκειται να πάτε να τον δείτε. Να πάτε, ναι. 


Από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο, για λίγες παραστάσεις

«Αρμένικη Βίζιτα» στο PassPort
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 
Τιμές εισιτηρίων: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401