Απεργία σήμερα σε Pepper 96.6 και 88.6

Απεργία σήμερα σε Pepper 96.6 και 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα θέλαμε η ΕΤΕΡ να μας απαντήσει σε ένα ερώτημα: Αποδέχτηκε τις μειώσεις μισθών στους συγκεκριμένους ηχολήπτες της, μέλη του σωματείου, ναι ή όχι; Αυτό. Ανεξαρτήτως αντιδράσεων, ατομικών συμβάσεων, διαβουλεύσεων κ.ο.κ. Το ερώτημα είναι απλό και συγκεκριμένο. 

21 Ιανουαρίου 2014
Για την απόλυση του Χρήστου Βατικιώτη και της Σοφίας Βεργούλη από το ραδιοφωνικό όμιλο του Νίκου Μπιλίρη γράψαμε προ ημερών, εδώ. Η ΕΤΕΡ λοιπόν αντέδρασε, αλλά αντέδρασε αναιμικά. Με μία ημέρα απεργία, σήμερα. Τόσο πολύ, τόσο άγρια. Μόνο μουσική θα ακούμε από τα δύο αυτά ραδιόφωνα όλο το 24ωρο. Τους τσάκισε. Παρακαλούν γονυπετείς οι ιδιοκτήτες, ζητούν... έλεος. Ή, πως αλλιώς μία συνδικαλιστική οργάνωση λειτουργεί προσχηματικά.  
 
Επί προσωπικού: Όταν την επόμενη φορά με αντικρίσει κάπου έξω ο αρχισυνδικαλιστής της ΕΤΕΡ κ.Καμαρινόπουλος και μου επιτεθεί φραστικά, όπως έκανε και στην ΕΡΤ τον Ιούνιο, να θυμάται αυτό που του είχα πει και τότε: είναι τίτλος τιμής για κάποιον να του επιτίθεται ο Δημήτρης Καμαρινόπουλος.
Αμάν με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές που έκαναν στη χώρα μας, οι περισσότεροι, όσο κακό έκαναν και οι πολιτικοί (στην ΕΡΤ, πάντως, σίγουρα). Οι συνδικαλιστές, οι οποίοι ευθύνονται το ίδιο. Αυτοί που τώρα προσπαθούν να τη... γλιτώσουν περνώντας στην απέναντι μεριά. Ελπίζω, να έχουν γνώση οι φύλακες.
 
Όσο για τις επίσημες διαψεύσεις των δύο απολυθέντων ηχοληπτών (με τα ίδια ακριβώς λόγια στις επιστολές που μας έστειλαν, τις ίδιες ελλείψεις στα σημεία στίξης και τα ίδια ορθογραφικά λάθη), κατηγορηματικές διαψεύσεις στο ρεπορτάζ μας, δεν χρειάζεται να απαντήσουμε το παραμικρό. Είναι ηλίου φαεινότερον πως (οι δύο αυτές απαντήσεις) βγήκαν μέσα από το... ίδιο -συνδικαλιστικό- γραφείο.