Μελωδία 99.2, πολυσυλλεκτικός

Μελωδία 99.2, πολυσυλλεκτικός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να δούμε και τώρα πως θα τα πάει ο «Μελωδία 99.2» στις αστάθμιστες αναφορές, την (προ)προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο να σημειώσουμε πως πλησίασε απειλητικά τον «Real 97.8».

28 Ιανουαρίου 2014
Χτυπάει ακόμα και την 1η θέση έτσι όπως πάει. Μεγάλη η επιτυχία του σταθμού, απολύτως επιτυχημένο το format του τα τελευταία χρόνια - μην μου την «πέσετε» πάλι, κι εμένα δεν μου άρεσε το μοντέλο «playlist» και «λίγοι-ελάχιστοι» παραγωγοί και το κατέκρινα στην αρχή σφόδρα, ωστόσο δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως είναι απολύτως επιτυχημένο. Καλά, ουδείς, μπορεί να το αμφισβητήσει.
 

\"\"
 
Το ψάξαμε λίγο παραπάνω όμως το θέμα και ζητήσαμε και τη συνδρομή της Media Inspector. Ε, λοιπόν ο Μελωδία 99.2 είναι ένας εξαιρετικά πλουραλιστικός ραδιοσταθμός στο ρεπερτόριό του, παίζει περισσότερα τραγούδια ακόμα και από ραδιόφωνα που λειτουργούν χωρίς playlist. Την προηγούμενη εβδομάδα μετέδωσε συνολικά 935 διαφορετικά τραγούδια. Ένα πολύ μεγάλο νούμερο 1ον) για ραδιόφωνο που παίζει με playlist και, 2ον), για ραδιόφωνο που είναι τόσο επιτυχημένο. Ιδού και το Top 5 της εβδομάδας:
 
1.IMAM BAILDI: ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ    
2.ΚΟΤΟΝΙΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ    
3.ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ    
4.GADJO DILO: ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ    
5.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ: ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ    

\"\"
 
Την ίδια ακριβώς περίοδο ο μεγάλος -θεωρητικά- ανταγωνιστής του, ο Δίεση 101.3, μετέδωσε 503 κομμάτια. Να και το δικό του (πολύ καλό, ομολογουμένως) Top 5 με τρία ξένα τραγούδια μέσα στην πεντάδα (έκπληξη!):
 
1.ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ    
2.LONDON GRAMMAR: NIGHTCALL    
3.ΛΑΓΝΗΣ  & ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ    
4.SHAWN LEE: KISS THE SKY    
5.THE NATIONAL FANFARE OF KADEBOSTANY: CASTLE IN THE SNOW    


\"\"
Ο νεοσύστατος Μέντα 88 παρουσιάζεται ακόμα πιο πλουραλιστικός αφού την ίδια εβδομάδα ακούσαμε από τη συχνότητα 1350 διαφορετικά κομμάτια
 
1.IMAM BAILDI: ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ    
2.GADJO DILO: ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ    
3.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ  & ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ    
4.ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ: ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ    
5.IMAM BAILDI: ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ (MIX)