Να ακούμε Join Radio στη Στοκχόλμη

Να ακούμε Join Radio στη Στοκχόλμη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σκηνή είναι πραγματική κι έλαβε χώρα πριν από έναν μήνα περίπου. Nα είμαστε λοιπόν σε ένα αυτοκίνητο την Πρωτοχρονιά στη Στοκχόλμη, σε ένα αυτοκίνητο φίλων που ζουν και δουλεύουν μόνιμα εκεί, να μας κάνουν βόλτες-ξενάγησης στην πόλη και να ακούμε Join Radio! 

04 Φεβρουαρίου 2014
Είχαν συνδέσει τα παιδιά το iPhone στο δέκτη του αυτοκινήτου και συντονίζονταν διαρκώς σε ελληνικούς σταθμούς. Τους έμαθα και δύο-τρία ακόμα ραδιόφωνα από Ελλάδα που δεν γνώριζαν και τα οποία είναι στο στυλ τους - δεν τους αρέσει το Σουηδικό ραδιόφωνο. Αυτά για πρόλογο, όχι τίποτε άλλο, απλώς για να δούμε πως αλλάζουν τάχιστα τα πράγματα. Να μην επαναπαύονται τα ραδιόφωνα των FM.
Σε λίγες ημέρες στο e-tetRadio θα ανεβάσουμε και τον δικό μας player, με 280 ελληνικά web radios προς ακρόαση. 

\"\"
 
Join Radio λοιπόν, μία από τις πιο υπολογίσιμες αναδυόμενες δυνάμεις, στον χώρο του ελληνικού electro/dance ραδιοφώνου. Το ραδιόφωνο της Αφροδίτης Σημίτη και της Άννας Αναστασίου. Ο πιο... άμεσος διάδοχος του Best 92.6. Και συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέους ανθρώπους αλλά και παραγωγούς, του πάλαι ποτέ ένδοξου dance ραδιοφώνου των Εκδόσεων Λυμπέρη. New entry ο Κώστας Γιαννακίδης - θα ξεκινήσει εκπομπές στον σταθμό από την ερχόμενη Παρασκευή, 2 με 4 το μεσημέρι (μόνο κάθε Παρασκευή). Το πρόγραμμα του Join Radio δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνο ενός καλοστημένου FM ραδιοφώνου, καθώς καλύπτει όλες τις ζώνες, από το πρωί ως αργά τα μεσάνυχτα. 
*  Ένα νέο πρόσωπο στο σταθμό είναι και η Μιρέλλα Κάππα. Αποχώρησε από τον 88.6 και πλέον θα κάνει εκπομπές στο Join Radio κάθε Τετάρτη 8-10 το βράδυ.