Ποιος είναι ο Dr. Khaled Hamvi που κατέχει το 95% του πρώην 902, νυν «Ε TV»;

Ποιος είναι ο Dr. Khaled Hamvi που κατέχει το 95% του πρώην 902, νυν «Ε TV»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από μήνες «αγωνίας», για την εύρεση έστω ενός υπαρκτού προσώπου στο νέο μετοχικό σχήμα της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε., το μυστήριο παραμένει μυστήριο. 

05 Φεβρουαρίου 2014
\"\"

Όπως αναφέρουν τα excel του ΕΣΡ, το μετοχολόγιο της εταιρίας που διαχειριζόταν την πρώην ραδιοτηλεόραση του 902, είναι το εξής:
Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. / Ε-TV και E-Radio (μέχρι πριν λίγες εβδομάδες)
100% A-Horizon Media LTD.
[100% Nalotia Ventures LTD. (95% Doctor Khaleb Hamvi - 1% Σεραφείμ Φυντανίδης)]
- Σεραφείμ Φυντανίδης (πρόεδρος ΔΣ)
- Δημήτρης Μπέης (διευθύνων σύμβουλος)
- Αγορίτσα Τσιουβάκα (μέλος ΔΣ)
Το υπόλοιπο 4% της Nalotia Ventures, με έδρα τις Παρθένες νήσους «ανήκει σε πέντε πρόσωπα στα οποία κατανέμεται ισομερώς», όπως σημειώνεται στο σχετικό έγγραφο.

\"\"
 
Όπως διαβάζουμε και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» το κουβάρι της υπόθεσης εξαγοράς του τηλεοπτικού «902» -που έγινε «Ε TV»- ξετυλίχθηκε, αλλά παραμένει μπερδεμένο. Βέβαια, τόσο ο νομικός όσο και ο οικονομικός σύμβουλος, που όρισε το ΕΣΡ για να ελέγξουν την υπόθεση έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και η εισήγησή τους προς το Συμβούλιο είναι θετική. Δηλαδή ξέρουν ποιος είναι ο Dr. Khaled Hamvi ο οποίος κατέχει το 95% της εταιρίας; Είναι υπαρκτό πρόσωπο; Είναι εταιρία; Ινδός είναι; Ινδός επιστήμονας μήπως; 

Υπό τον έλεγχο της Ραδιοτηλεοπτικής βρίσκεται πλέον μόνο ο πρώην 902 TV (νυν Ε-TV), καθώς ο πρώην E-Radio και 902 Αριστερά στα FM (νυν Παραπολιτικά 90.1), έχει αποσχιστεί από την εταιρία, με την άδεια υπ' αριθμόν 12857/Ε/24.5.01 να βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Κουρτάκη και της "Παρά Ένα ΕΠΕ".