Πότε, αλήθεια, πέρασαν 8 χρόνια;

Πότε, αλήθεια, πέρασαν 8 χρόνια;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρασαν προφανώς χωρίς να το καταλάβουμε. Ο 105,5 Στο Κόκκινο συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας και βρίσκει αφορμή να το γιορτάσει με ένα open party το Σαββατοκύριακο. Όλο το πρόγραμμα. 

06 Φεβρουαρίου 2014
Ένα διήμερο street party στη γειτονιά που βρίσκονται τα στούντιο και τα γραφεία του σταθμού, στο Ψυρρή. Η οδός Σαρρή και ο πεζόδρομος της Αγίων Αναργύρων  μετατρέπονται σ'  ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τελειώσει αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ξεκίνημα το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι με μια εικαστική παρέμβαση που έχει ετοιμάσει το DOK4LIFE και έχει ονομάσει «Φουλ Του ΚΟΚΚΙΝΟΥ».
Στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Ηρώων θα εμφανιστεί το Cirko Cachivache  ενώ την ίδια ώρα στη Σαρρή 19 ο Tilemachos Moussas Trio (Jazz) και οι NAIF στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων 5. Ο Λευτέρης Χαβουτζάς θα παίξει ακουστικά στις 4 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Αγίων Αναργύρων (Πλατεία Αγ. Αναργύρων 5) και στις 5 το απόγευμα οι Τζίτζικες. Στις 7 το απόγευμα οι MUCHATRELA στην Αγίων Αναργύρων 14 και το συγκρότημα ΤΡΙΤΗ ΟΧΘΗ στη Σαρρή 19 μία ώρα μετά, στις 8.
Στις 9 το βράδυ η Μαρία Λατσίνου με τον Χρήστο Αλεξόπουλο θα εμφανιστούν στην Αγ. Αναργύρων 14 και στο ίδιο σημείο θα κλείσουν οι JazzMatazz που θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ. Την ίδια ώρα, στις 10 θα εμφανιστούν και οι ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ στη Σαρρή 19.
 
Την Κυριακή περίπου στη μία θα ξεκινήσουμε με την Μαρία Πανοσιάν σε ένα DJ SET στη Σαρρή 19, ενώ την ίδια ώρα θα εμφανιστούν οι NAIF στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων 5. Στις 3 το μεσημέρι η Καλλιόπη Βέττα στη Σαρρή 19 με μία απόλυτα ακουστική performance.  Την Καλλιόπη Βέττα ακολουθεί στη Σαρρή 19 ο Στυλιανός Τζιρίτας. Στις 3 το Θέατρο του Νέου Κόσμου σε μια παράσταση για παιδιά στην Πλατεία Ηρώων και στις 5 το απόγευμα θα εμφανιστεί το Cirko Cachivache στην Πλατεία Αγ. Αναργύρων 5 ενώ την ίδια ώρα ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Μάνια Παπαδημητρίου με τον κιθαρίστα Παντελή Ντιάλα και
Στις 6 το απόγευμα ο Σπύρος Γραμμένος θα εμφανιστεί στην Αγ. Αναργύρων 14, και ακολουθούν στον ίδιο δρόμο ο Λεωνίδας Μαριδάκης στις 6 και μισή, ο Στάθης Δρογώσης στις 7 και ο Απόστολος Ρίζος αμέσως μετά.  Στις 7 στη Σαρρή 19 θα εμφανιστούν με ένα ακουστικό live ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζί με τον Κώστα Θωμαΐδη. Στις 8 εμγανίζεται ο  Spyros Pan (hang) στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων 5.  Η Κυριακή θα κλείσει με Sistah Jammaroots στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων 5 και στην Αγίων Αναργύρων 14 οι Elektrobalkana. 
 
Ευκαιρία να δούμε φίλους και να τα πούμε από κοντά. Ευχές και από το e-tetRadio για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.