Το “toll trendy” Ten

Το “toll trendy” Ten
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ευρώπη σε ανυποληψία, ο ΣΥΡΙΖΑ σε σύγχυση, η Κεφαλλονιά κουνημένη κι εμείς ταξιδεύουμε με το διεθνές τζετ σετ για Θεσσαλονίκη, φυσικά, με αυτοκίνητο.
Sugahspank, Burt Bacharach, U2, Τζένη Βάνου και άλλοι συνταξιδιώτες ντύνουν την αλλόκοτη και ακριβή περιήγησή μας με τις νότες τους.

07 Φεβρουαρίου 2014Fuck the European Union
Η αμερικανίδα υφυπουργός Victoria Nuland κάλυψε τη μισή τουλάχιστον Ευρώπη στη συνομιλία της με τον αμερικανό πρέσβη στην Ουκρανία με μία και μόνο φράση: Fuck the EU. Η διπλωματία στα καλύτερά της…


 
Τζετ σετ διόδια`
Το νέο trend του ελληνικού τζετ σετ είναι τα διόδια. Μερσέντες, Φεράρι, λιμουζίνες καταλαμβάνουν τους ελληνικούς εθνικούς δρόμους με τους ιδιοκτήτες τους να κάνουν επίδειξη πλούτου και μεγαλείου πληρώνοντας έμπλεοι ευτυχίας στους σταθμούς των διοδίων. Toll trend κι η ζωή είναι ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη!


 
Χάστε πόντους στην περιφέρεια
Ενόψει Μαΐου, που ξεκινούν και τα πρώτα μπάνια, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε πρόγραμμα περιφερειακής δίαιτας. Βουδούρης στην Πελοπόννησο με ολίγον μνημόνιο, Καρυπίδης στη Δ. Μακεδονία με εβραίους για πρωινό, χρυσά αυγά για μεσημέρι και ΝΕΡΙΤ για ρομαντικό δείπνο μετά κηρίων και το Μάιο θα έχει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα!


 
Κεντροαριστερός πλανήτης σβούρα
Πλανήτη σβούρα ανακάλυψαν οι αστρονόμοι της NASA, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκές hangover, καθώς ο άξονάς του μετατοπίζεται διαρκώς και δεν είναι παρά μία μάζα αερίων. Kepler-413b τον ονόμασαν, αφού, προφανώς, δεν είχαν ενημερωθεί ακόμα για την ελληνική προσομοίωσή του που ονομάζεται Κίνηση των 58.


 
Ξύπνα αγάπη μου
Μία από τις συνταρακτικότερες ερωτικές ερμηνεύτριες που έδωσε χαρακτήρα στο ελαφρύ τραγούδι (τα ευρωπαϊκά, που έλεγαν και οι γονείς μας), η Τζένη Βάνου, μας αποχαιρέτησε. Με θλίψη ακούω τραγούδια όπως το Ξύπνα Αγάπη Μου, Αν Σ’ Αρνηθώ κ.ά. χαμένα πια στη σαβούρα της σύγχρονης κουλτούρας της μισόγυμνης ποπ.


 
Trains, boats and planes
Με πλοία, τραίνα κι αεροπλάνα οι αεικίνητοι υπουργοί της κυβέρνησης σπεύδουν επιτόπου στις συμφορές, τους λιμούς και τους καταποντισμούς. Κι οι Κεφαλλονίτες εξακολουθούν να μένουν σε σκηνές διότι οι υπουργοί παρέλειψαν να πάρουν μαζί και τον κρατικό μηχανισμό. Είμαστε, άλλωστε, η μόνη χώρα που οι υπουργοί κινητοποιούνται με εντολή πρωθυπουργού.


 
Social sex
Ειδικοί πραγματοποίησαν μία νέα έρευνα στην οποία ανέλυσαν ποιες είναι οι λέξεις κλειδιά οι οποίες μπορούν να κάνουν ένα προφίλ πιο ελκυστικό στο άλλο φύλο. 380 λέξεις κλειδιά για να γίνεις ελκυστικός-ή. Ρίχνοντας μία ματιά συμπέρανα ότι για να βρεις ταίρι πρέπει να είσαι πάμπλουτος ή ψεύτης. Χρειαζόταν και έρευνα γι’ αυτό; Η πρόταση του Ten, πάντως, δεν είναι άλλη από το τραγουδάκι της εβδομάδας με τους Saintseneca.


 
Paint it red
Οκτώ χρόνια ζωής στα ερτζιανά κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 105.5 και το γιορτάζει με ένα διήμερο street party έξω από τα γραφεία του αυτό το Σαββατοκύριακο. Μουσικοί και συγκροτήματα του δρόμου, ακροβάτες, χορευτές, θέατρο δρόμου και παιδικό θέατρο, εικαστικοί και τροβαδούροι...καταλαμβάνουν τον πεζόδρομο της Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή και φτάνουν ως την Σαρρή έξω απ' τον σταθμό... Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ.


 
Συναυλίες για όλους
Γεμάτη συναυλιακά αυτή η εβδομάδα με τους Blue Oyster Cult να εμφανίζονται απόψε στο Block 33 της Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο Σάββατο οι Gadjo Dilo με την gypsy jazz τους θα βρίσκονται στο Gazarte. Την Κυριακή η σπουδαία Ευανθία Ρεμπούτσικα θα βρίσκεται στον Ιανό και την Πέμπτη η Δήμητρα Γαλάνη διαδέχεται το Φοίβο Δεληβοριά στο Passport. Το Ten θα επιλέξει τον Δημήτρη Βασιλάκη με τη Sugahspank στο Jazz Point, αύριο Σάββατο.


 
Οι φιλάνθρωποι
Νέο τραγούδι των U2 κυκλοφόρησε πριν 5 ημέρες στο διαδίκτυο για τη στήριξη της οργάνωσης Red ενάντια στο AIDS με την υποστήριξη της Bank Of America! Το επόμενο βήμα για τον Bono και την παρέα του είναι να προσλάβουν για μάνατζερ τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.