Έρευνα για τη σεξουαλική θυματοποίηση των δημοσιογράφων στην εργασία

Έρευνα για τη σεξουαλική θυματοποίηση των δημοσιογράφων στην εργασία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διεξάγει έρευνα για τα φαινόμενα σεξουαλικής θυματοποίησης των Ελλήνων δημοσιογράφων στους χώρους εργασίας. 

09 Φεβρουαρίου 2014
Και πολύ σωστά, αυτό το κακό έχει παραγίνει, δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας και δεχόμεθα, καθημερινώς, πειράγματα από... πονηρές συναδέλφους. Μέχρι και... χέρι βάζουν στους (άντρες) δημοσιογράφους, το έλα να δεις γίνεται στις εφημερίδες. Όσοι δημοσιογράφοι λοιπόν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης στο χώρο εργασίας καλούνται να λάβουν μέρος σε αυτή την έρευνα. Ουρά θα κάνουμε όλοι μας. 
 
Όπως διαβάζουμε, όσοι συμμετάσχουν στην έρευνα, θα λάβουν μέρος σε μια συνέντευξη βάθους -ναι βάθους, έτσι το λέει!- διάρκειας περίπου μιας ώρας. Η συμμετοχή φυσικά είναι εθελοντική αλλά ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσουμε ανοιχτά. Και δεν μας νοιάζει αν οι συνεντεύξεις είναι απόλυτα εμπιστευτικές, εμείς θέλουμε να καταθέσουμε δημόσια τα προβλήματά μας.

Είμαστε σεξουαλικά θύματα! Και το έγκλημα είναι διαρκές. Είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης (που είναι και της μόδας). 

Εάν πάντως ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε όντως στην έρευνα, αναζητήστε τον Σπύρο Κοδέλλα, Ph.D., στο [email protected]