Έρχεται ο Κλούνις!

Έρχεται ο Κλούνις!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κλείνουμε την ΕΡΤ, κλείνουμε το ΕΚΕΒΙ, κλείνουμε μικρούς θιάσους, αλλά έχουμε το καλύτερο εστιατόριο σε μουσείο και ανοιχτή γραμμή με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και όλο το Χόλιγουντ.

11 Φεβρουαρίου 2014Την ώρα που η Κεφαλονιά μετρούσε πληγές και ξημεροβραδιαζόταν σε δρόμους και πλατείες με το φόβο ενός νέου σεισμού κι ο αρμόδιος Περιφερειάρχης περίμενε να ενημερωθεί, η δημοτική Αρχή του νησιού έστειλε έκκληση συμπαράστασης στους αστέρες του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ, ελπίζοντας στην αναβίωση των ημερών δόξας του Λοχαγού Κορέλι.
 
Μαθήματα δημόσιας διοίκησης...
 
Την ώρα που ο υπουργός Πολιτισμού βλέπει αδιάφορα να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο οι πολιτιστικοί φορείς, το ΕΚΕΒΙ να υποβαθμίζεται και να περνά στο Δίκτυο 21, οι μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας να κλείνουν κυνηγημένες από το Δήμαρχο και τα κονδύλια για τον πολιτισμό να μηδενίζονται, αυτός ο υπουργός αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε όποιον αστέρα κάνει μία θετική δήλωση για τα κλεμμένα αρχαία της Ακρόπολης που εκτίθενται στο Μουσείο του Λονδίνου. Κάτι σαν αφιέρωμα του ΚΛΙΚ επί Πέτρου Κωστόπουλου με τις ένδοξες ημέρες της Μυκόνου.
 
Ο υπουργός, υποθέτουμε, παρέλειψε να στείλει μαζί και την κυβερνητική ατζέντα περί μεταναστευτικού, περιβαλλοντικού και θεμάτων ελευθεριών για να μη συγκινήσει τον δημοφιλή ηθοποιό. Έτσι, ο συμπαθής και «αξιότιμος κύριος Κλούνεϊ», όπως προσφωνήθηκε από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στην επιστολή του, τσαλάκωσε το χαρτί, το πέταξε στον κάδο και συνέχισε το σχεδιασμό της καριέρας του. Η υπουργική καρέκλα στην Ελλάδα, μάλλον τον άφησε αδιάφορο.