Το «διαβαθμισμένη δημοκρατία» Ten

Το «διαβαθμισμένη δημοκρατία» Ten
Ακολουθήστε μας στο Google news

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και το Ten γιορτάζει διαβάζοντας διαβαθμισμένα ΦΕΚ και ακούγοντας αντιερωτικά τραγούδια από Drag, The The, Soft Cell και άλλους προδομένους ρίχνοντας πασιέντζες για να απαντήσει στο καυτό ερώτημα: απ’ τον Νικήτα και τον Άρη, ποιον να διαλέξω;

14 Φεβρουαρίου 2014This is not a love Ten
Για όσους ερωτεύονται με πλαστικές καρδούλες… Μια ξεχασμένη διασκευή από ένα βραχύβιο μα ιδιαίτερο ελληνικό σχήμα.


 
Το Καψόδεντρο
Σπάνιο, αειθαλές είδος που ευδοκιμεί στην Ελλάδα και φυτρώνει ακόμη και σε ανώμαλα, πετρώδη εδάφη. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι συμπεριφέρεται ως αναρριχητικός θάμνος σφίγγοντας τα κλαδιά του σαν γραβάτα γύρω από κάθε κορμό που προσπαθεί να αναπτυχθεί με αποτέλεσμα να τον πνίγει. Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε και ένα συγγενές είδος με την επιστημονική ονομασία psychariius.


 
Μπάτσοι, γουρούνια, νηπιαγωγοί
Παρακαλώ όπως προσέλθετε στο Αστυνομικό Τμήμα δια προσωπικήν σας υπόθεση μετά του κηδεμόνα σας, Παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες να προνοήσουν όπως έχετε μαζί σας ένα πακέτο μωρομάντηλα, ένα πακέτο πάνες μιας χρήσεως και μία φρουτόκρεμα, σε περίπτωση που η διαδικασία διαρκέσει. Ευχαριστούμε. Ο Διοικητής.


 
Διότι δεν συνεμορφώθην
Αγαπητέ, κ. Θεοφίλου. Ελλείψει ενοχοποιητικών στοιχείων το δικαστήριο έκρινε ότι για την προσωπική σας προστασία πρέπει να κρατηθείτε σε σωφρονιστικό ίδρυμα για διάστημα είκοσι και πέντε (25) ετών. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί αθώους που αμφισβητούν την αθωότητά της.


 
Διαβαθμισμένη δημοκρατία
Στη δημοκρατία της γραβάτας τα ΦΕΚ είναι διαβαθμισμένα έγγραφα καθότι οι νόμοι και η ίδια η δημοκρατία είναι διαβαθμισμένα για την προστασία του πολιτεύματος και των εξουσιών. Δικαίως, λοιπόν, διώκεται η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου. Σύνθημα της δημοκρατίας μας: η σιωπή είναι χρυσός (ενίοτε και μαύρος).


 
Δικότυπος
Αξιότιμε, κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Ευχαριστούμε για τις ώς τώρα υπηρεσίες σας, όμως, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα του Φαρμακονησίου κατέστη ανεπίκαιρον μετά τας πρόσφατας εξελίξεις και τας δηλώσεις των αρμοδίων υπουργών περί ευθύνης των θυμάτων. Σας συνιστούμε να ασχοληθείτε με επίκαιρα ζητήματα όπως το πρωτοφανές στα χρονικά της χώρας πλεόνασμα. Για το καλό σας, συμβουλεύουμε όπως αναδείξετε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της χώρας. Την κυβέρνησιν.



 
Ομάδα Λαϊκών Αλλήθωρων
Και μέσα στην αναμπουμπούλα να ‘σου και η πρώτη αλλήθωρη τρομοκρατική ομάδα με αλλήθωρες ρουκέτες και τρελές σφαίρες. Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών και αναζητά τις ορφανές ρουκέτες της σε δασάκια και αλσύλλια. Ούτε από τον Άκη να προμηθεύονταν εξοπλισμό.


 
Μπαμπούρδας
«ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.» Πιστή αντιγραφή από την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας σχετικά με την Ελληνοφρένεια και τον Μπαλούρδο.


 
Δυο-δυο, στο Δήμο, δυο-δυο
Και η νέα παγκόσμια πρωτοτυπία του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά είναι οι δύο υποψηφιότητες σε κάθε δήμο και κάθε Περιφέρεια. Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, ζευγάρι στην Αθήνα. Να μου το θυμάστε. Είναι σχέδιο…


 
Dee Dee Bridgewater @ GAZarte
Κι εμείς τ’ αφήνουμε πίσω όλα αυτά για λίγες έστω ώρες για να πάμε μέχρι το gazARTE να απολαύσουμε μία σπουδαία κυρία της jazz. Η Dee Dee Bridgewater θα βρίσκεται απόψε στην Αθήνα στη συναυλία της εβδομάδας.