H Heaven Music πήρε την Warner Music;

H Heaven Music πήρε την Warner Music;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Φημολογείται εντόνως πως οι διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πολλούς μήνες, είχαν αίσιο τέλος. Και, καθώς φαίνεται, πρέπει να πέφτουν και οι υπογραφές άμεσα (αν δεν μπήκαν ήδη). Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) τις επόμενες ημέρες. 

14 Φεβρουαρίου 2014Και αναζητείται ο τρόπος, αν θα ανακοινωθεί στην Ελλάδα ή κατευθείαν από τα κεντρικά της δισκογραφικής πολυεθνικής εταιρίας στο Λονδίνο. Τα εύσημα για την ευτυχή (καθώς όλα δείχνουν) κατάληξη της υπόθεσης τα παίρνει δικαίως ο (διευθυντής της Heaven) Γιώργος Κυβέλλος, παλιός συνεργάτης στο Σείριο, παλιός παραγωγός του Διονύση Σαββόπουλου, του Γιάννη Κότσιρα αλλά και νυν της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Αντώνη Ρέμου. Τα κεράσματα του Γιώργου Κυβέλλου τις τελευταίες ημέρες προφανώς και δεν είναι άσχετα με την υπόθεση. Έτσι, δημιουργείται ένας νέος ισχυρός δισκογραφικός πόλος στην Ελλάδα, το αντίπαλο δέος κατά κάποιο τρόπο της κοινοπραξίας EMI-Universal. H Heaven Music αποκτά το μεγάλο κατάλογο της Warner στη χώρα μας, έναν κατάλογο που το τελευταίο διάστημα δεν είχε εδώ εκπροσώπηση. 

Κι επίκειται μία μετεγγραφή μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, η οποία θα ταράξει τα νερά της εγχώριας δισκογραφίας. Τόσο η Heaven Music όσο και η προηγούμενη εταιρία του ενημερώθηκαν πρόσφατα για την απόφασή του - κι έχει πέσει κι ένας... πανικός μπορώ να σας πω.