Θα βγουν και για ποτό;

Θα βγουν και για ποτό;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχει περάσει τόσες πολλές φορές από το ταμείο του ΕΣΡ ο Real FM ώστε -σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες- ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε φίλος με τα παιδιά του ταμείου

18 Φεβρουαρίου 2014
Νέο πρόστιμο λοιπόν στον Real FM, στην πρώτη συνεδρίαση του ΕΣΡ μετά την εκ νέου (και πολλοστή) ανανέωση της θητείας των μελών του. Συγκεκριμένα, στον Real 97.8 επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ για το διαγωνισμό Real Summer Contest που μεταδόθηκε την 10η Ιουνίου 2013, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στις 10:22 ακριβώς (να ξέρουμε και την ώρα). Σημειώστε πως ο Real FM βρίσκεται σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση στην ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ με τα πρόστιμα να κινούνται από τις 3.000 εως τις 5.000 ευρώ. 
 
Στον αντίποδα, ο ΣΚΑΪ 100.3 δέχτηκε μόνο σύσταση για τις κατηγορίες της χορηγίας σε εκπομπή και υπέρβασης του διαφημιστικού χρόνου. Κατά τα λοιπά, απορρίφθηκε η αίτηση του Paradise 104.6 του Πόρου εναντίον του Hot FM 104.6, λόγω του ότι ο πρώτος βρίσκεται σε διαφορετικό γεωγραφικό διαμέρισμα και προσμετράται στα ραδιόφωνα της Αργολίδας. Επίσης προς απόρριψη βαίνει και η αίτηση αυτοδιαχείρισης που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του Ράδιο Άθως 100.4 της Χαλκιδικής - άλλωστε δεν εμφανίστηκαν στην ολομέλεια.