Λίγο μεγάλο δεν φαντάζει το Ηρώδειο για τη Μόνικα;

Λίγο μεγάλο δεν φαντάζει το Ηρώδειο για τη Μόνικα;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα είναι μία από τις συναυλίες του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, στα της μουσικής, παρουσιάζεται πιο φτωχό από ποτέ. Ούτως ή άλλως βέβαια το Φεστιβάλ Αθηνών δεν ανέπτυξε ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη (ξένη, ιδίως) μουσική, αλλά τέλος πάντων. 

18 Μαρτίου 2014
Η Μόνικα λοιπόν στις 16 Ιουλίου θα παίξει στο Ηρώδειο. Υπερβολικό; Δεν ξέρω, πάντως δύσκολη η αποστολή της. Είναι ζόρικο πράγμα το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τους... καταπίνει τους καλλιτέχνες, θέλει τσαγανό και σιγουριά. Τα διαθέτει αυτά η Μόνικα; Στις τελευταίες της συναυλίες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ήταν εξαιρετική. Είχε concept, είχε σκηνοθεσία, κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την αδυναμία των καινούργιων της τραγουδιών. Ένα ep που έβγαλε τότε και το οποίο, μάλλον, πέρασε απαρατήρητο. Βέβαια τώρα θα έχει και καινούργιο δίσκο να παρουσιάσει με τραγούδια σε ελληνικό στίχο. Κι αν αυτό είναι καλό, το άλμπουμ, θα έχει ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της. Είναι και η ελληνική γλώσσα που θα βοηθήσει.
 
Αν θα γεμίσει το Ηρώδειο; Εύκολα. Όχι μόνο λόγω Μόνικας αλλά κι επειδή το Φεστιβάλ Αθηνών διαθέτει το κοινό του.
Το ερώτημα είναι βέβαια άλλο: η απόφαση της Μόνικας να δεχτεί να παίξει στο Ηρώδειο είναι σωστή; Απάντηση νομίζω δεν μπορεί να δοθεί...