Μία σαμπάνια για τον Γιώργο Παπανδρέου

Μία σαμπάνια για τον Γιώργο Παπανδρέου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το περιστατικό συνέβη πριν από κάποιο διάστημα στο Βερολίνο, απλώς δεν έχει γίνει γνωστό. Μεταξύ του ΓΑΠ, του Γιώργου Παπανδρέου και μίας γνωστής τραγουδίστριας η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, το επόμενο διάστημα δίνει μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα. 

31 Μαρτίου 2014Δεν έγινε γνωστό το επεισόδιο, δεν ήθελε και η καλλιτέχνις. Δειπνούσε λοιπόν ο ΓΑΠ σε ένα ακριβό εστιατόριο του Βερολίνου. Και είχε παραγγείλει πράγματα, από τα πιο ακριβά του καταλόγου. Και κρασιά. Εννοείται από τα πιο ακριβά. Και σαμπάνιες, μήπως; Μπορεί. Τέσσερα άτομα συνολικά, δύο ζευγάρια. Κι ένας λογαριασμός «ζημιά» που θα έλεγε και ο Λευτέρης Πανταζής. Χαρούμενος και άνετος ο κ.Παπανδρέου, χωρίς το παραμικρό άγχος, απολάμβανε φαγητό και παρέα.

«Καλά, δεν ντρέπεσαι; Στην Ελλάδα ο κόσμος πεινάει κι εσύ βρίσκεσαι εδώ και περνάς έτσι βασιλικά» του είπε η τραγουδίστρια που βρέθηκε εκεί (τυχαία;), στο συγκεκριμένο εστιατόριο.  Όρθια μπροστά του, χωρίς ίχνος... «βίας» (για να μην θυμώσουν οι σοσιαλιστές-φιλελεύθεροι που «καταδικάζουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται»), απευθύνοντάς του απλώς το λόγο. «Είστε αφελής και χαζή» της απάντησε με περιφρόνηση και χωρίς αιδώ ο ΓΑΠ. «Κι εσύ είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας» του ανταπάντησε η τραγουδίστρια.