Και η Beyonce στην Αθήνα (alert: Πρωταπριλιάτικο)

Και η Beyonce στην Αθήνα (alert: Πρωταπριλιάτικο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο μεγάλες συναυλίες μέσα σε μία εβδομάδα; Και στον ίδιο χώρο, στο ΟΑΚΑ; Εκεί που δεν υπήρχαν live ούτε για δείγμα, τώρα δεν θα προλαβαίνουμε; 

01 Απριλίου 2014
Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Lady Gaga έρχεται και η σειρά της Beyonce - ήταν γνωστό από μέρες βέβαια, απλώς δεν είχε επισημοποιηθεί (το απόγευμα ή αύριο θα έχουμε τις ανακοινώσεις από την Eleven Music). Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Beyonce θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Και, προσωπική μας γνώμη, η συναυλία αυτή είναι ένα ή και δύο επίπεδα ανώτερη από εκείνη της Lady Gaga. Θα προχωρήσουμε κάποια στιγμή στη σύγκριση, μας δίνεται η ευκαιρία αυτή. 
 
Είναι η 2η φορά που έρχεται η Beyonce, είχε κάνει ένα sold out ακόμα πριν από χρόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ τότε - το ανοιχτό γήπεδο βέβαια αποτελεί άλλη πρόκληση. Τώρα όμως βρίσκεται και στην καλύτερή της περίοδο. Οι συναυλίες της στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακές και, όλες, sold out. Ήμασταν στις Βρυξέλλες σκεφτείτε αλλά δεν καταφέραμε καν να βρούμε εισιτήριο. 
 
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 37 ευρώ, αυτά για την αρένα κοστίζουν 45 ευρώ, ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμα, για VIP ή για όσους θέλουν να βρίσκονται μπροστά-μπροστά και πρέπει να το πληρώσουν με 79 ευρώ. Αλλά θα έχουν τα πιο διάσημα... οπίσθια σε απόσταση αναπνοής. Αξίζουν (αυτά) απ' όποια πλευρά κι αν τα... κοιτάζεις. 


Το πρωταπριλιάτικο αστείο το κάναμε από κοινού με το Avopolis.gr. Και του χρόνου!