Live συνέντευξη στο twitter με τον Σπύρο Γραμμένο

Live συνέντευξη στο twitter με τον Σπύρο Γραμμένο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή το μεσημέρι στις 2 ακριβώς, live φυσικά, έχουμε μία διαδικτυακή κουβέντα με τον Σπύρο Γραμμένο στο twitter, στο #tet_gramm - συντονιστείτε και κάντε και τις δικές σας ερωτήσεις, θα είναι και η «μαντάμ Μέρκελ» στην Αθήνα εκείνη την ώρα, το timing δεν είναι τυχαίο.

10 Απριλίου 2014
Και το βράδυ της Παρασκευής ο Σπύρος παίζει στο «Σταυρό του Νότου». Μία ακόμα από τις γνωστές του μεγάλες συναυλίες! Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας την παρουσιάσει: 
 
 
Καλησπέρα καλησπέρα... Ναι, το ποτάμι γυρίζει πίσω! «Η μικρότερη υποπαραγωγή» φτάνει στο τέλος της! Και για να τελειώσει επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε (σαν τον σολομό ένα πράμα)! Παρασκευή λοιπόν και έντεκα (11) του Απρίλη (April) o «καλύτερος τραγουδιστής» στην Ελλάδα (τουλάχιστον) ανεβαίνει στη σκηνή του «Σταυρού Του Νότου (Club)» για την τελευταία «υποπαραγωγή της χρονιάς» (ξέρω ‘γω )! Ένα πιάνο με ουρά και ένα κολοβό, 60 βιολιά, 32 βιόλες, 14 βιολοντσέλα, 3 κοντραμπάσα, τρομπέτες, κόρνα, τρομπόνια, τούμπες, σαξόφωνα, φλικόρνα, κορνέτες, μπουζούκια, μπαλέτα και άλλα! Το νου σας λοιπόν!
 
Ώρα: 10:30
Είσοδος 10€ με κρασί ή μπύρα
Σταυρός Του Νότου (Club)
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος