Omar Souleyman στο Gagarin ή Tricky στο Fuzz;

Omar Souleyman στο Gagarin ή Tricky στο Fuzz;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, στους δύο ροκ χώρους της πόλης. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει δίλημμα. Όμως;

11 Απριλίου 2014
Όμως, υπάρχει. Και χωρίς να συνυπολογίσουμε το ντουέτο Κώστας Μπίγαλης & Πωλίνα που παίζει κι αυτό, απόψε βράδυ, στο Κύτταρο. Ας τα δούμε λοιπόν λίγο αναλυτικά και κάπως κωδικοποιημένα θα έλεγα. 

update  Τζάμπα το δίλημμα: ο Omar Souleyman ματαιώθηκε.


* Ο Omar Souleyman μοιάζει σαν να ακούς, κάπως, τον Λευτέρη Πανταζή. Αλλά είναι πολύ hot όνομα στο εξωτερικό οπότε θα είχε ένα ενδιαφέρον να τον δούμε live μήπως και καταλάβουμε κι εμείς το γιατί. Πολύ hot βέβαια στο... εσωτερικό είναι και ο Τόνι Σφήνος αλλά δεν παρουσιάζει το παραμικρό ενδιαφέρον. Το αντίθετο, μάλιστα...

* Ο Tricky είναι (πάντα!) Tricky και κάνει και καλές συναυλίες. Είναι, ωστόσο, ένας καλλιτέχνης μίας περασμένης εποχής, μία δεκαετία πίσω (τουλάχιστον). Αλλά, είπαμε, είναι Tricky.
* Αν τη δούμε 100% μουσικά τη φάση, δεν επιλέγεις Souleyman σε σχέση με τον Tricky, ούτε με σφαίρες.
* Στο Gagarin θα πέσει πολύ γέλιο πάντως, δεν αποκλείεται η φάση να εξελιχθεί σε πάρτι (ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, θα εξελιχθεί σίγουρα σε πάρτι). Σημαντικό, αυτό. 
* Τον Tricky τον έχουμε δει όμως αρκετές φορές - αλλά κάθε φορά είναι και πιο καλός. Μυθική η (τρίωρη, τετράωρη;) εμφάνισή του στο Ρόδον, μέσα στο σκοτάδι και τον καπνό... 
* Το Gagarin μου αρέσει περισσότερο από το Fuzz και νιώθω πιο άνετα εκεί (αλλά αυτό είναι πολύ υποκειμενικό).
* Παίζει και ο Σπύρος Γραμμένος στο Σταυρό του Νότου να ξέρετε (ΕΔΩ οι λεπτομέρειες) με τον οποίον θα μιλήσουμε live στο twitter στις δύο το μεσημέρι - συνδεθείτε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε, εκείνη την ώρα, ζωντανά τη συνέντευξη.  
 
Στα sites του Gagarin και του Fuzz οι λεπτομέρειες  των δύο συναυλιών, τα εισιτήρια, οι ώρες έναρξης κτλ.