Ένας χρόνος Join Radio

Ένας χρόνος Join Radio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι ένα home made party, για να το γιορτάσουν. Χθες το βράδυ, Μεγάλη Τρίτη βοήθειά μας, στα γραφεία και το στούντιο του σταθμού.

16 Απριλίου 2014
Στο Χαλάνδρι, απέναντι από τον κινηματογράφο «Αβάνα». Με την Άννα Αναστασίου και την Αφροδίτη Σημίτη επί της υποδοχής. Με 50 περίπου ακροατές και ακροάτριες του σταθμού καλεσμένους. Με κοκτέιλ και άφθονο ρούμι. Και, παρακαλώ, με δύο καλά, σύντομα, live. Με τη Μαριέττα Φαφούτη και τη Μαρίζα Ρίζου. Ένα πάρτι «μαζεμένο», χωρίς σελέμπριτι να περιφέρονται ασκόπως, χωρίς... διάσημους «καλεσμένους» να βαριούνται, αποκλειστικά για λίγους τυχερούς ακροατές του σταθμού. Να ακούτε web radios, γίνεται εξαιρετική δουλειά σε πολλές περιπτώσεις. Και το άκρως επαγγελματικό Join Radio πάει πολύ καλά. Να ακούτε web radios, χρειάζονται την ενίσχυσή μας, πρέπει να αντέξουν, δεν θα είναι μακρύ το διάστημα -ελπίζω- που κάποια από αυτά, τα πιο καλά (κι... ανθεκτικά) θα έχουν εδραιωθεί. 
 
Το Join Radio έχει νοικιάσει έναν ωραίο χώρο, στο Χαλάνδρι όπως σας είπα. Έναν φωτεινό χώρο, σου φτιάχνει το κέφι να δουλεύεις εκεί. Αισιοδοξία. Και τα δύο κορίτσια, όλο το team δηλαδή, νοιάζονται για το ραδιοφωνάκι τους, το παλεύουν. Και πάνε σούπερ. Και, συγγνώμη, πάνε πολύ καλύτερα από τους... ανταγωνιστές «88.6» (που έγιναν «Follow FM» αλλά μετά το άλλαξαν, παραμένοντας στην ανωνυμία), τους «88.6» που ξεκίνησαν καλά αλλά φαίνεται κάπου να έχουν σκαλώσει, σαν να μην το πιστεύουν το εγχείρημα οι ιδιοκτήτες του - ας ρίξουν μία ματιά στο Join Radio να παραδειγματιστούν αν είναι. Και το ξέρουμε φυσικά πως δεν είναι το ίδιο, ο «88.6» με το Join Radio. Ο πρώτος είναι dance/electro/house, ενώ ο Join συνδυάζει τα παραπάνω μαζί με πιο χαλαρά και ροκ κομμάτια (aka Best).
 
Εννοείται πως βρέθηκε κι εκείνος ο περίεργος γείτονας να καλέσει την αστυνομία. Τόσες νύχτες, 364 το χρόνο, αυτή η μία που έτυχε να γίνει ένα πάρτι δίπλα του τον ενόχλησε; Γιατί; Δεν μπορούσε να δει τηλεόραση;
Τέλος πάντων, σημειώστε πως αρχές Μαΐου το Join Radio θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο «Ρομάντσο». Θα σας πούμε.