Έρχομαι μόνο αν διώξουμε τον Προκοπάκη

Έρχομαι μόνο αν διώξουμε τον Προκοπάκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστολή φωτιά έχει αποστείλει πριν δύο βδομάδες ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ δημοσιογράφος Ανδρέας Χ. Ζούλας προς τα μέλη του οργάνου. 

04 Μαΐου 2014
Με την επιστολή του στρέφεται ενάντια στον κ. Γιώργο Προκοπάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ (έγραψε σχετικά με το θέμα και το «Παρόν» σήμερα χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα). «Μοναδικός λόγος παρουσίας του (σ.σ. Του κ.Προκοπάκη) σε συνεδρίαση του ΕΣ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ.Ζούλας, «είναι η παροχή εξηγήσεων για τις εκ μέρους του κραυγαλέες, συνεχείς και συστηματικές παραβιάσεις του νόμου περί ΝΕΡΙΤ. Επομένως, στη μόνη συνεδρίαση που προτίθεμαι να μετάσχω είναι εκείνη που θα έχει μοναδικό θέμα: "Παύση του Προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου"». Μπάχαλο! 
\"\"Σημειωτέον, οι κυβερνητικοί δεν θέλουν επ' ουδενί αλλαγές στη διοίκηση πριν την περίοδο των εκλογών για ευνόητους λόγους. Εξ ου και η κατακλείδα στην επιστολή του κ. Ζούλα, εκεί που επισημαίνει «η πολιτική σταθερότητα δεν κινδυνεύει από την αντικατάσταση οποιουδήποτε, αλλά από την καταστρατήγηση των νόμων και την ανοχή της».

Η αυριανή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου είναι πολύ καθοριστική, όπως καταλαβαίνετε...