Μόνο ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Χρήστος Παπουτσής

Μόνο ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Χρήστος Παπουτσής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόνο αυτοί οι δύο δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους αλλά παραμένουν (γατζωμένοι;) για να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγείου... 

05 Μαΐου 2014
Θυμάστε τον Χρήστο Παπουτσή, υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας τότε με το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» και τους 100 τόσους νεκρούς; Δεν παραιτήθηκε λοιπόν τότε ο υπουργός, θα ήταν η «εύκολη λύση» η παραίτηση όπως έλεγε ανερυθριάστως. Και παρέμεινε στη θεσούλα του για να χτυπήσει, όπως υποστήριζε, «τη γροθιά στο μαχαίρι». Νέος Χρήστος Παπουτσής μας προέκυψε λοιπόν. Ο συγγραφέας και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Χρήστος Χωμενίδης. Ούτε αυτός παραιτείται (ΕΔΩ το ρεπορτάζ μας)! Κάνει μία μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, καταπίνει αμάσητα όσα επαναστατικά υποστήριζε προ εξαμήνου και παραμένει στη θέση του γιατί, θέλει, να «εξαντλήσει και την ύστατη προσωπική του δυνατότητα, έτσι, για το "γαμώτο"». 
 
«Αν έχω υποσκελιστεί από τις εξελίξεις, απλώς θα παραιτηθώ» έλεγε ο κ.Χωμενίδης. Υποσκελίστηκε λοιπόν από τις εξελίξεις. Και όμως δεν παραιτείται (απλώς), αλλά παραμένει (μεγαλοπρεπώς). 
 
Χρήστος Χωμενίδης (Νοέμβριος 2013): «Εγώ ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑ. Στην τελευταία συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου, συμφωνήσαμε ξανά ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός. Στην απίθανη περίπτωση που έχω υποσκελιστεί από τις εξελίξεις, απλώς θα παραιτηθώ».
 
Χρήστος Χωμενίδης (Μάιος 2014): «Προφανώς το εικαστικό σήμα της ΝΕΡΙΤ δεν επελέγη κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, όπως είχε συμφωνηθεί κατόπιν δικής μου πρότασης. Προφανώς η ΝΕΡΙΤ όπως εξέπεμψε απόψε μικρή σχέση έχει με ό,τι είχα ονειρευτεί ως ρόλο και ως περιεχόμενο μιας νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Η αυθόρμητη (και ταιριαστή στην ιδιοσυγκρασία μου) απόφαση θα ήταν να παραιτηθώ ακαριαία από μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. Ομολογώντας ότι οι τεχνικοί της εξουσίας για μιαν ακόμα φορά επεβλήθησαν και επέβαλαν εμβαλωματικές λύσεις. Πριν όμως το κάνω, θα ήθελα να εξαντλήσω και την ύστατη προσωπική μου δυνατότητα. Έτσι, για το "γαμώτο"».