Πανελλαδικός χάρτης: ΕΡΑ vs ΝΕΡΙΤ part ΙΙ

Πανελλαδικός χάρτης: ΕΡΑ vs ΝΕΡΙΤ part ΙΙ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τα τέλη Σεπτέμβρη λειτουργεί και η ΕΔΡ, ο επίδοξος αντικαταστάτης της ΕΡΑ. Το «Πρώτο Πρόγραμμα» βασικά και (εδώ κι ένα δίμηνο) το «Τρίτο Πρόγραμμα». Και πλέον ανήκουν στη ΝΕΡΙΤ.

10 Μαΐου 2014
Χαρακτηριστικά του (Πρώτο Πρόγραμμα); Χωρίς παρεμβατικότητα και φιλοκυβερνητικό. Με τεχνική υποδομή κάτω του μετρίου, τόσο στην πρωτεύουσα όσο (κυρίως) και στην περιφέρεια λόγω της ελλιπούς τεχνικής υποδομής κι ενίοτε των εκτεταμένων καταστροφών από τις επεμβάσεις στα κέντρα εκπομπής. Χώρια το φαιδρό γεγονός που σύμφωνα με τα RDS των πομπών συνεχίζουμε να ακούμε «ΕRΑ2» και «ERASPORT»
 

 

Παρακάτω, ο πίνακας συχνοτήτων όπως ανέβηκε από το site της ΝΕΡΙΤ. Το «Πρώτο Πρόγραμμα» εμφανίζεται να εκπέμπει σε όλες τις συχνότητες της παλιάς ΕΡΑ1 και της ΕΡΑ Σπορ, ενώ το «Τρίτο» σε αυτές του Τρίτου της ΕΡΑ και του πρώην Δεύτερου. Αρκετοί αναμεταδότες, αρχικά τουλάχιστον, αντιμετώπιζαν τεχνικά προβλήματα ή βρίσκονταν εκτός λειτουργίας εξαιτίας της έλλειψης τεχνικού προσωπικού (μόλις 12 άτομα πανελλαδικά). Δεν ξέρουμε αν τώρα λειτουργούν κανονικά. Πέραν του γεγονότος, ότι πολλά μικρά κέντρα εκπομπής της ΕΡΤ, οδεύουν προς κατάργηση ή έχουν ήδη καταργηθεί.
\"\"
\"\"
\"\"