Εκτός κι αν η Πάολα είναι ποιοτική αοιδός...

Εκτός κι αν η Πάολα είναι ποιοτική αοιδός...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπάρχουν δύο βασικές διαφορές ανάμεσα στο «Βήμα 99.5» και τον «Real 97.8», εσχάτως και τα «Παραπολιτικά 90.1» (που περισσότερο στην κατηγορία ραδιοφώνων όπως ο «Real» μπαίνει). 

05 Ιουνίου 2014
Η πρώτη έχει να κάνει με τις εκάστοτε προσφορές των εφημερίδων τους. Οι δύο τελευταίοι, οι ραδιοσταθμοί του Νίκου Χατζηνικολάου και Γιάννη Κουρτάκη λειτουργούν ολόκληρη την εβδομάδα ως διαφημιστικά οχήματα των προσφορών των εφημερίδων, της Real News της Κυριακής και των Παραπολιτικών του Σαββάτου αντίστοιχα. Βομβαρδίζεσαι όλη την εβδομάδα, βαριέσαι να ακούς τα επαναλαμβανόμενα διαφημιστικά τους σποτ (ξεκινούν από Δευτέρα πρωί-πρωί) αλλά και τους παραγωγούς να διαλαλούν σε κάθε εκπομπή την κυριακάτικη πραμάτεια. Και, φυσικά, ακούμε και τραγούδια από τα cd που προσφέρουν ως δώρα. Από Φίλιππο Πλιάτσικα μέχρι Σταμάτη Γονίδη και από τα ρεμπέτικα του Μάρκου Βαμαβακάρη έως το καινούργιο άλμπουμ των Scorpions. Ο καλός ο μύλος. Το «Βήμα 99.5» δεν τα κάνει αυτά, είναι πολύ διακριτικό, δεν τσακίζει τους ακροατές του με τις προσφορές των εφημερίδων του συγκροτήματος.
 
Η δεύτερη διαφορά έχει να κάνει με τις μουσικές τους επιλογές, αυτές καθ' εαυτές. Στο «Βήμα 99.5» δεν πρόκειται να ακούσεις άσχημο τραγούδι ή κακές μουσικές.  Το ίδιο και στον «Σκάι 100.3», κι εκεί παίζουν καλή μουσική, ιδίως τις νύχτες. Αντιθέτως στους «Real 97.8» και «Παραπολιτικά 90.1» ξεφεύγουν ενίοτε και κάποια κομμάτια, αληθινή συμφορά. Εκτός κι αν η Πάολα είναι ποιοτική αοιδός, οπότε να πάμε πάσο.