Έβλεπα από τη ΝΕΤ άσχετους να δείχνουν «σούσι» και ανατρίχιαζα...

Έβλεπα από τη ΝΕΤ άσχετους να δείχνουν «σούσι» και ανατρίχιαζα...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λευτεριά στη Βέφα Αλεξιάδου!

06 Ιουνίου 2014
Το e-tetRadio προσυπογράφει τη διαμαρτυρία της Βέφας Αλεξιάδου στη σελίδα της στο facebook, στέκεται στο πλευρό της και θα κάνει αγώνα για τη δικαίωσή της. 
 
«Φίλες και φίλοι μου, Καλό μεσημέρι! Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο μου έδωσε η φίλη Μαρία Ταταρη που έγραψε "Ωραία διαδικασία με τη Βέφα στην κουζίνα. Μας λείπει η παρουσία της στην TV. Κρίμα!". Μου έχετε γράψει το ίδιο πολλές φορές, οι περισσότερες από εσάς. Κάντε ομαδική διαμαρτυρία με επιστολές στο κρατικό κανάλι.

Εκεί έπρεπε να είμαι από καιρό!. Δεν με χρειάζεστε μόνον εσείς φίλες και φίλοι μου. Με χρειάζεται η Ελλάδα. Η αναγνωρισιμότητά μου ανά τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Θα έπρεπε να είμαι στο κρατικό κανάλι και να δίνω μια ελληνική συνταγή κάθε μέρα. Να προβάλω την Ελλάδα και την κουζίνα της, και να προσελκύω τουρίστες. Χάνει η Ελλάδα που δεν με εκμεταλλεύεται.

Έβλεπα από τη ΝΕΤ άσχετους να δείχνουν ΣΟΥΣΙ και ανατρίχιαζα. Αν είναι δυνατόν έλεγα! τσιμπιόμουν για να βεβαιωθώ ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα και όχι στην Ιαπωνία. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν ξέρει να προβάλει τις αξίες της και να τις εκμεταλλεύεται! Και φυσικό όχι μόνο στη δική μου περίπτωση. Παντού άσχετοι και ανάξιοι. Λαμόγια! Τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά με μοναδικό προσόν ότι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη! Προκηρύσσονται διαγωνισμοί μαϊμούδες! Αυτοί που προορίζονται για τις θέσεις έχουν ήδη προσληφθεί. Αν δεν κλείσει αυτή η πληγή η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά. Κοινοποιήστε το στους φίλους σας».