Ενδιαφέρον από «Athens Voice» για «Best 92.6»

Ενδιαφέρον από «Athens Voice» για «Best 92.6»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το επιτυχημένο εβδομαδιαίο free press των Αθηνών έκανε πρόταση στους εργαζόμενους του σταθμού για να αναλάβουν από κοινού την αυτοδιαχειριζόμενη συχνότητα.

10 Ιουνίου 2014
Η πρόταση του Φώτη Γεωργελέ φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, πολύ καλή. Προσφέρει στους εργαζόμενους έτοιμο στούντιο (υπάρχει ήδη στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας), ενώ καλύπτει και τα όποια έξοδα. Διαθέτει ως γνωστόν κι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο εμπορικό τμήμα, τόσο απαραίτητο πλέον για αυτές τις φάσεις. Όσο για τη διαφήμιση και το επαναλανσάρισμα του σταθμού είναι εκ των προτέρων εξασφαλισμένα. Και, για να είμαι ειλικρινής, ταιριάζουν μεταξύ τους ως φιλοσοφία οι «Athens Voice» και «Best 92.6», απευθύνονται στο ίδιο, πάνω-κάτω, κοινό. 
 
Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι παραγωγοί και ηχολήπτες του σταθμού. Αν θα δώσουν μία πρώτη θετική απάντηση στον Φώτη Γεωργελέ ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο επόμενο στάδιο για περισσότερες λεπτομέρειες...

Και δεν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας η μοναδική πρόταση που έχουν δεχτεί, αφού κι άλλοι εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για τη συχνότητα. Ε, λογικό, «Best 92.6» είναι αυτός, ένα από δυνατά brand names των FM. Έστω κι αν πια έχουν αποχωρήσει κάποιοι αποδυναμώνοντας, σχετικά, το εγχείρημα.