Ο Παντελής Καψής έκανε έργο, ο Γιάννης Δαραβίγκας δεν πρόλαβε...

Ο Παντελής Καψής έκανε έργο, ο Γιάννης Δαραβίγκας δεν πρόλαβε...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν η ΝΕΡΙΤ είναι το «ελληνικό BBC»; Ναι, αν τη συγκρίνουμε με το «Comedy Radio Station» του Λονδίνου, ίδιο είναι.  

12 Ιουνίου 2014
Μετά τον Αιμίλιο Λιάτσο, μετά τον Σίμο Κεδίκογλου, μετά τον Παντελή Καψή, μόνο δύο άνθρωποι θα ταίριαζαν να συνεχίσουν το μέγα έργο που επιτελείται στη ΝΕΡΙΤ: ο Γιάννης Δαραβίγκας και ο Μανώλης Καψής. Ο πρώτος εκδιώχθηκε μέσα σε 12 ώρες παρά τον διορισμό του από τον Άδωνη Γεωργιάδη, θα μπορούσε ο δεύτερος λοιπόν να αναλάβει επομένως και να λυθούν τα προβλήματα. 
Ο Παντελής Καψής είχε μιλήσει τότε στο «Der Spiegel», εκεί αναφέρθηκε στη ΝΕΡΙΤ, «θα λειτουργήσει στα πρότυπα του BBC» σημείωνε με στόμφο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής. Είναι φανερό, το βλέπετε κι εσείς, η ΝΕΡΙΤ είναι πλέον το «ελληνικό BBC». Ήδη στο εγγλέζικο BBC επικρατεί αναταραχή, ψάχνουν να δουν πως θα αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό μια και πλήθη δημοσιογράφων συρρέουν στην Αθήνα (να δουν από κοντά το ελληνικό BBC).
«Και πώς ειδικά οι συντηρητικοί και οι σοσιαλιστές θα σταματήσουν το “λάδωμα’ που σφράγισε τους ίδιους επί δεκαετίες;» τον ρώτησαν από το περιοδικό τον κ. Καψή για να απαντήσει ο τότε υφυπουργός: «Γι' αυτό έβαλαν εμένα»! Τώρα πλέον ξέρουμε γιατί έβαλαν τον Καψή... Ναι, αυτόν που την «κοπάνησε» για να κάνει προεκλογικό αγώνα. Εκτός κι αν πιστεύει πως έφυγε on time γιατί ολοκλήρωσε το έργο του στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση... Πράγμα ακόμα χειρότερο. 

ΕΔΩ τα comedy προγράμματα του BBC. Ωχριούν μπροστά στα δικά μας, φυσικά...