Το Klik Radio του Άρη Τερζόπουλου ξανά on air

Το Klik Radio του Άρη Τερζόπουλου ξανά on air
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους πιο πρωτοπόρους και ιστορικούς ραδιοσταθμούς της Αθήνας, την δεκαετία του '90, επιστρέφει στην... ενεργό δράση (ποδοσφαιρικός ο όρος, λόγω Mundial).

13 Ιουνίου 2014
Κι επιστρέφει μετά από 12 χρόνια «χειμερίας νάρκης» και την τελευταία φορά που εξέπεμψε στους 88.3. Ο Κλικ FM επαναλειτουργεί και επίσημα λοιπόν, ως KLIK radio (www.klikradio.gr) από την Κυριακή που μας έρχεται. Επικεφαλής του εγχειρήματος, είναι ο ιδρυτής του άλλοτε κραταιού ομίλου «ΚΛΙΚ», Άρης Τερζόπουλος. Αιωνίως νεανίας, πάντοτε ορεξάτος. Ο σταθμός θα εκπέμπει διαδικτυακά -ήδη έχουν ενεργοποιηθεί οι σελίδες του σε facebook και twitter- ενώ θα στελεχωθεί και με παραγωγούς. Ο Klik Radio, μουσικά, θα κινείται στα ίδιο στυλ, με dance, house και κάπως πιο mainstream επιλογές. 
 

Να τι έγραψε ο Άρης Τερζόπουλος, μέσω του προφίλ του στο facebook: «Πέρσι τέτοιο καιρό, είχα την εντύπωση, ότι αυτό που θα έκανα από δω και πέρα, θα ήταν να γράφω βιβλίο και ίσως και κάνα σενάριο... Αλλά όπως φαίνεται το σενάριο της δικής μου ζωής έγραφε άλλα. Και έτσι γυρίζω στα γνωστά μου λημέρια. Στα "έντυπα" και στο ραδιόφωνο, αλλά ηλεκτρονικά αυτή τη φορά. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως ακριβώς προέκυψε όλο αυτό, αλλά προέκυψε. Δυο τρία χρόνια πριν, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βρω τη δύναμη να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ούτε σκέψη γι αυτά που συμβαίνουν τώρα... Αλλά η ζωή είναι περίεργη και έχω μάθει ότι δεν μπορώ να της αντισταθώ, ούτε στα καλά ούτε στα άσχημα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να την ζω όπως έρχεται. Όπως λέει και μια φίλη μου, "you never know what's around the next corner". Και αυτό ισχύει για όλους μας. Τέλος πάντων το \"\"Κλικ θα αρχίσει να εκπέμπει από αυτήν την Κυριακή 15 Ιουνίου και θα μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.klikradio.gr.
Αυτές τις μέρες στελεχώνεται με τα πρόσωπα,που θα χαρακτηρίσουν την καινούργια του πορεία. Ο άνεμος που φυσάει θα φέρει προς τα εδώ, αυτό που θέλει να έρθει προς τα εδώ. Όταν συμπληρωθεί κι αυτό θα αρχίσω να δουλεύω πάνω σ' ένα μεγάλο και καινούργιο site του Klik που θα έχει ολοκληρωθεί γύρω στις αρχές του φθινόπωρου.
Ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα για το πως να περάσω το φετινό καλοκαίρι, αλλά από την άλλη μεριά, αυτή η δουλειά, δεν μου έμοιαζε ποτέ με δουλειά. Και πιθανόν, έχω την διάθεση να βρεθώ πάλι μαζί με κόσμο και να σχεδιάζουμε διάφορα πράγματα. Ένας καινούργιος κύκλος έχει αρχίσει. Η ρόδα δεν σταματά ποτέ να γυρίζει...»