Φερνάντο Κατσουράνης

Φερνάντο Κατσουράνης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λάκης Λαλάκης είναι ο απεσταλμένος της «Εφημερίδας των Συντακτών» στη Βραζιλία, για το Μουντιάλ. 

17 Ιουνίου 2014
Το e-tetRadio ζήτησε από τον Λάκη Μπέλλο, τον παρακάλεσε δηλαδή, να μεσολαβήσει ώστε o Λάκης Λαλάκης να στείλει και σ' εμάς μία ανταπόκριση από εκεί. Και ναι, έγινε το θαύμα, έχουμε αποκλειστικό κατευθείαν από τη Νότια Αμερική. Διαβάστε, απολαύστε δηλαδή, υπεύθυνα. 


ΑΚΑΖΟΥ - Αποστολή Εφημερίδας Συντακτών - ΛΑΚΗΣ ΛΑΛΑΚΗΣ
 
Ηρεμα κυλάει η μέρα εδώ στο Ακαζού. Ορμητήριο της Εθνικής. Οι παίκτες ξύπνησαν ευδιάθετοι στον μπουφέ που είχε ιαπωνικό πρωινό για να προσαρμοστούν για τον κρίσιμο αγώνα με τους γιαπωνέζους.
 
Αργότερα μπήκαν όλοι στο τουίτερ για να διαβάσουν τουίτ του Χαριστέα, που δεν είχε γράψει όμως και αυτό  τους απογοήτευσε.
 
Όλοι οι διεθνείς συζητάνε για τη μαϊμού φωτό μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία και έλεγαν ότι το γυμνό δεν ήταν του Παναγιώτη Ταχτσίδη, αλλά της Μόνικα Μπελούτσι (φωτογραφία).
 
Για τη σύνθεση της 11άδας δεν έχει ακόμα αποφασίσει ο Φερνάντο Κατσουράνης και αυτό θα γίνει μάλλον μετά τη λήξη του αγώνα. 
 
Οι παίκτες  χαλαρώνουν αυτή τη στιγμή και ακούνε μουσική από τα ακουστικά. Ο Μανιάτης ακούει Βέρτη, ο Γκέκας τούρκικα, ο Σαλπιγγίδης ακούει Καρρά και ο Καραγκούνης την «Καραγκούνα».
 
Στον Μήτρογλου θα ρίξουν οι Ιάπωνες τον Χόντα, γιατί ξέρει το μηχανάκι του. Είναι αισιόδοξοι γιατί αυτοί είναι η χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου  και η Ελλάδα του Δύοντος Ηλίου.
 
Οι διεθνείς μας βιάζονται να αποκλειστούν γιατί θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, για να συμπληρώσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.
 
Επίσης γιατί ο Τζαβέλας θέλει να βγάλει selfie από τις διακοπές του στη Μύκονο.