Ένας από τους δύο λέει ψέμματα...

Ένας από τους δύο λέει ψέμματα...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μένει να αποδειχθεί ποιος. Ο Βασίλης Χιώτης ή ο Άδωνις Γεωργιάδης; Την Παρασκευή πιθανότατα, στην κοινή τους εκπομπή στο «Βήμα 99.5», θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Ειδάλλως δεν μπορούν να βρεθούν οι δυο τους τετ α τετ στα μικρόφωνα του σταθμού κοροϊδεύοντας τον κόσμο. 

17 Ιουνίου 2014
update
Ο Βασίλης Χιώτης μας έγραψε το εξής στο twitter: «Εξ όσων γνωρίζω, η διάψευσις ενός κειμένου αποστέλλεται στον συντάκτη του. Σας βεβαιώνω ότι δεν έχω λάβει διάψευση από κανέναν».

Και δεν υπάρχει ενδιάμεση περίπτωση, ή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Χιώτη στο «Βήμα της Κυριακής» είναι μούφα (Σαμαράς: «με ρεζίλεψες», Άδωνις: «Όχι, εσύ με ρεζίλεψες») ή η κατηγορηματική διάψευση του Άδωνη Γεωργιάδη είναι για τα μπάζα. Βασικά, εγώ πιστεύω 100% τον δημοσιογράφο, ούτε συζήτηση. Και το λέω σοβαρά, τα ρεπορτάζ ως γνωστόν δεν γράφονται έτσι, ελαφρά τη καρδία. Χώρια το γεγονός πως μία συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων γίνεται γνωστή όταν την αφήνει να διαρρεύσει ένας από τους δύο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι λίγο δύσκολο να την έκανε τη διαρροή ο πρωθυπουργός, ειδικά όταν μέσα από αυτή γελοιοποιείται όσο δεν πάει άλλο.

 
Μία Παρασκευή το μήνα ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε εκπομπή στο «Βήμα 99.5». Εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό των εκπομπών που φιλοξενεί ο σταθμός με πολιτικούς ενδεδειγμένης σοβαρότητας όπως ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Πέτρος Τατσόπουλος (μόνο ο Γρηγόρης Ψαριανός λείπει, περίεργο). Δεν αποκλείεται την Παρασκευή ο πρώην υπουργός, ο επιτυχημένος αλλά καρατομημένος υπουργός, να βρίσκεται στο στούντιο, στη Μιχαλακοπούλου. Και καλά, από τον Άδωνη δεν περιμένω τίποτε, γνωστός άλλωστε για τη σταθερότητα των απόψεών του, από τον Βασίλη Χιώτη όμως, διευθυντή του σταθμού, περιμένω να κρατήσει ψηλά τη σημαία της σωστής δημοσιογραφίας. Να υποστηρίξει το ρεπορτάζ του. Και να υποδεχτεί όπως πρέπει έναν πολιτικό που πάει να του το βγάλει σκάρτο...
 
Ένας από τους δύο λέει ψέμματα λοιπόν, μένει να αποδειχθεί ποιος.