Δεν γίνεται Θρύλος FM ο Sentra 103.3 (προς το παρόν)

Δεν γίνεται Θρύλος FM ο Sentra 103.3 (προς το παρόν)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλάζει χέρια ο αθλητικός ραδιοσταθμός της οικογένειας Μπόμπολα, ο «Sentra 103.3». Μετά από έξι ακριβώς χρόνια, από τότε δηλαδή που ο «Πήγασος» πλήρωσε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στον Νίκο Μαστοράκη για να εξαγοράσει την συχνότητα του Radio Gold.

27 Ιουνίου 2014
Ο «Sentra 103.3», αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ, περνάει από την εταιρεία «N.S.P. Radio A.E.» που εκδίδει και την εφημερίδα Goal News, στη διαχείριση της «Παρά Ένα Α.Ε.» που εκδίδει τα Παραπολιτικά και λειτουργεί τον «Παραπολιτικά 90.1». Το deal έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, μεταξύ του Γιάννη Κουρτάκη και του Φώτη Μπόμπολα, στα γραφεία του «Έθνους» στην Μεταμόρφωση, έπειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις - μένουν κάποιες λεπτομέρειες. Ο Sentra θα παραμείνει, αρχικώς τουλάχιστον, ένα αμιγώς αθλητικό ραδιόφωνο παρά τις βλέψεις του Γιάννη Κουρτάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα ραδιόφωνο φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό. Εντός των ημερών ο «Sentra 103.3» θα μετακομίσει από τα στούντιο της Μεταμόρφωσης στον τέταρτο όροφο του κτιρίου στην Ιάσονος στον Πειραιά
 
Το θέμα είναι πλέον πόσοι από το δυναμικό του σταθμού θα συνεχίσουν και υπό την νέα του διοίκηση. Υπενθυμίζουμε, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή του σταθμού Βαγγέλη Μπραουδάκη, εργάζεται ταυτόχρονα και στην Goal News, ενώ οι ηχολήπτες, μετά την απόλυση όλων όσοι δούλευαν αποκλειστικά για τον σταθμό, είναι «νοικιασμένοι» από εταιρεία τεχνικών υπηρεσιών. Το δε site www.sentragoal.gr μοιράζεται εξίσου και από κοινού με την εφημερίδα του ομίλου Μπόμπολα. 
 
Ο «Sentra 103.3» είναι το ένα από τα δύο εναπομείναντα αθλητικά ραδιόφωνα της Αθήνας, μετά το περσινό λουκέτο στην ΕΡΤ και την ΕΡΑ Σπορ. Τους τελευταίους μήνες, ο σταθμός ενισχύθηκε με προσθήκες όπως του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Στράτου Σεφτελή, ανακτώντας σταδιακά το χαμένο έδαφος μετά από το προσωρινό λουκέτο, τον Απρίλιο του 2012.